Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Η Διοίκηση προκαλεί συνεχώς τους εργαζόμενους στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Η κατάσταση στην εταιρεία παραμένει έκρυθμη...
Απαράδεκτη συμπεριφορά συνεχίζει να έχει η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ απέναντι στα 2 Σωματεία της. Θεωρώντας ότι μπορεί να κάνει τα πάντα ανεξέλεγκτη, δεν έχει υπογράψει ακόμα
για να πιστωθούν τα χρήματα (Συνδρομές) στους λογαριασμούς των 2 Σωματείων, χρήματα που έχει παρακρατήσει απο τους εργαζόμενους και δεν αποδίδει, παρά το ότι αυτό προβλέπεται ρητά ως ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ της στην Συλλογική Σύμβαση . 
0Μετά το Lock out όπου ο κ. Τσαλίδης προσπάθησε να φέρει τους σιδηροδρομικούς απέναντι στο επιβατικό κοινό, στην χειρότερη μορφή εργοδοτικης επίθεσης σε βαρος των μηχανοδηγών επι των ημερών του ,τώρα προσπαθεί να αποδυναμώσει τα συνδικάτα, μη καταβάλοντας σε αυτά τις συνδρομές των εργαζόμενων,που όπως έχουμε πεί, έχουν ήδη παρακρατηθεί. 
Δεν γνωρίζουμε αν ο κ. Τσαλίδης θυμάται τι υπογράφει στις Συλλογικές Συμβάσεις Εργασίας,ωστόσο αυτό που είναι πλέον ξεκάθαρο είναι ότι προσπαθεί να προκαλεί συνεχώς τους εργαζόμενους, συνειδητά .
Αν θεωρεί ότι κερδίζει πόντους με αυτές τις συμπεριφορές,επιδιώκοντας την παραμονή του την επόμενη μέρα, μάλλον έχει προβεί σε εντελώς λανθασμένη σκέψη.
Εμείς περιμένουμε να δούμε που το πάει με όλα αυτά η Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ και αναμένεται ένα ιδιαιτέρως θερμό καλοκαίρι με την επιλογή της να δυναμιτίζει την εργασιακή ειρήνη.
Δεν ξεχνάμε τέλος το απαράδεκτο Δελτίο Τύπου της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για το lock out στις στασεις εργασίας μας.
Ενα δελτίο τύπου βγαλμένο απο τα κιτάπια των νεοφιλελεύθερων Ταλιμπάν που καλλιεργούσαν τον κοινωνικό αυτοματισμό απο το 2010 έως το 2015.



Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. ΟΤΑΝ Θ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΜΠΟΡΙΚΑ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΝΑ ΕΝΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΤΟ ΡΕΝΤΗ,ΤΟΤΕ ΜΟΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ!
    ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΑΡΓΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΥΤΟ...
    ΤΟ ΤΡΑΒΑΝΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή