Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 24 Φεβρουαρίου 2019

Η εκπομπή της ΕΡΤ για τον σιδηρόδρομο

Η εκπομπή που γυρίστηκε το 2012 αλλά παίχτηκε το 2019 για τον Ελληνικό Σιδηρόδρομο και την παράσταση "Ένα ταξίδι με τρένο" που ανέβηκε στο Φεστιβάλ Αθηνών το 2011. Συμμετείχαν ο μεταταχθής μηχανοδηγός
Φωτιάδης Γιώργος, οι μηχανοδηγοί Γενιδούνιας - Καραδήμας, ο συνάδελφος τεχνίτης Ντεμελής, ο Σπύρος Φασούλας απο τον ΣΦΣ, ο Νίκος Σμπαρούνης συγκοινωνιολόγος απο την ΣΤΑΣΥ καθώς και μέλη της χορωδίας του ΨΟΣ.
Στα πρώτα 15 λεπτά της εκπομπής "Συναντήσεις με αξιοσημείωτους ανθρώπους" στην ΕΡΤ γίνεται ανάλυση για την παράσταση του Φεστιβάλ Αθηνών το 2011  που ενάντια στην λαίλαπα των τότε δημοσιευμάτων, έστειλε τότε σαφές μήνυμα για όσα πραγματικά συνέβαιναν στον Ελληνικό Σιδηρόδρομο.
Συντελεστές της παράστασης η ομάδα των Projector με τους Ανέστη Αζά και Πρόδρομο Τσινικώρη, σε μια παράσταση που έλαβε πολλά και θετικά σχόλια τότε..

ΚΛΙΚ ΕΔΩ για να δείτε την εκπομπή της ΕΡΤ για τον  Ελληνικό Σιδηρόδρομο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου