Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 17 Φεβρουαρίου 2019

Επιστολή ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην ΡΑΣ για την πιστοποίηση

Αξιότιμη Κα Πρόεδρε,
Όπως  γνωρίζεται, η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προτίθεται να προσλάβει το επόμενο διάστημα, περί τα 150 άτομα, τα οποία θα εκπαιδευτούν στο πιστοποιημένο Κέντρο του ΟΣΕ για να αναλάβουν καθήκοντα Προσωπικού Συνοδείας και Κίνησης Αμαξοστοιχιών.

Σύμφωνα με την ισχύουσα διαδικασία, η Ρυθμιστική Αρχή, η οποία θα κληθεί να εγκρίνει το πρόγραμμα σπουδών, δύναται να ορίσει παρατηρητή, τόσο κατά τη διάρκεια της εκπαίδευσης, όσο και κατά τη διάρκεια των εξετάσεων.

Σε αυτό το πλαίσιο, θα παρακαλούσαμε για την περισσότερο ενεργή παρουσία της Αρχής, κυρίως τον  ορισμό κατάλληλου στελέχους σας  ως μέλος της Εξεταστικής Επιτροπής  και την επικύρωση των τίτλων σπουδών από την Αρχή. 

Με αυτόν τον τρόπο, πιστεύουμε ότι αφενός ενισχύεται το κύρος της εκπαιδευτικής διαδικασίας και αφετέρου εξασφαλίζεται σε πανελλαδική κλίμακα η πιστοποίηση των επιτυχόντων ως πιστοποιημένο Προσωπικό, βάσει των κύριων καθηκόντων τους όπως αυτά απορρέουν από τον Κανονισμό Κίνησης Αμαξοστοιχιών αλλά και η επαγγελματική αξιοπιστία του κλάδου.

Για τους παραπάνω λόγους θα επιθυμούσαμε συνάντηση μαζί σας προκειμένου να αναπτύξουμε περαιτέρω τα επιχειρήματα μας.

                                                                                                                        Με εκτίμηση

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ. ΤΗΣ ΠΕΠ - ΤΡΑΙΝΟΣΕ

                         

                      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ



                 ΒΑΣ. ΖΑΒΟΓΙΑΝΝΗΣ                           ΣΩΤ. ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου