Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2019

Προκήρυξη εκλογών στον Σ.Σ. Πελοποννήσου

Συναδέλφισσες & Συνάδελφοι,
 Το μήνα που διανύουμε συμπληρώνεται μία τριετία συνδικαλιστικής δράσης των εκλεγμένων αντιπροσώπων του Σωματείου μας.
Σύμφωνα με το Καταστατικό, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου στη
συνεδρίασή του στις 21/02/2019 αποφάσισε την προκήρυξη γενικών εκλογών για την ανάδειξη αντιπροσώπων στα όργανα του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Πελοποννήσου σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο.
Το Δ.Σ. επίσης ομόφωνα αποφάσισε να καλέσει τους συναδέλφους σιδηροδρομικούς να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα, μέσα σε κλίμα πολιτισμένο και δημοκρατικό, χωρίς οξύτητες και αντεκλίσεις και να καταγγείλουν στο Σωματείο κάθε προσπάθεια πίεσης ή εκφοβισμού που τυχόν τους γίνει.
Οποιαδήποτε τέτοια ενέργεια δεν αρμόζει στα μέλη του Σ.Σ.Π. και θα αντιμετωπισθεί άμεσα από το Σωματείο μας.

ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΟΥΝ στις 27 και 28/3/2019 ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΤΤΙΚΗΣ και 28/3/2019 ΣΤΟ ΝΟΜΟ ΑΧΑΙΑΣ.

Καλούμε τέλος όλους τους συναδέλφους να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες που θα υπάρχουν σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου σύμφωνα με το πρόγραμμα των εκλογών, ώστε να περιορισθεί στο ελάχιστο η αποχή.

àà  Οι υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν γραπτά έως την ΤΕΤΑΡΤΗ 13/3/2019 και ώρα: 11.00’ στην έδρα του Σωματείου μας στην Αθήναοδός Κάνιγγος 6 2ος όροφος (στη Γραμματεία του Σ.Σ.Π.).

Υπενθυμίζουμε ότι για να μπορεί κάποιος να ψηφίσει, θα πρέπει να έχει μαζί του το Ατομικό Βιβλιάριο Υγείας (όχι των φαρμάκων) καθώς επίσης και την υπηρεσιακή ή την αστυνομική του ταυτότητα.
Τα μέλη του απερχόμενου Δ.Σ. ευχαριστούν όλους τους συναδέλφους που με την εμπιστοσύνη και την ψήφο τους, έδωσαν το δικαίωμα να τους εκπροσωπήσουν για τρία χρόνια στον Σ.Σ.Π. και τους καλούν να εκλέξουν με σύνεση τους καλύτερους, που αύριο και πάλι θα αναδείξουν σαν επάξιους αντιπροσώπους τους στο ιστορικό Σωματείο μας.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.
ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                     Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ
    ΑΝΔΡΕΑΣ ΛΕΧΟΥΡΙΤΗΣ                           ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΟΚΛΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου