Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση ΠΕΣΟΣΕ για τις 8 απολύσεις στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ

Συναδέλφισσες- συνάδελφοι , 


               Η ΠΕΣΟΣΕ διαφωνεί πλήρως με τις λογικές και τις αντιλήψεις που εγκαινιάζει η ΙΤΑΛΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΤΡΑΙΝΟΣΕ , αφού αυθαίρετα έπραξε με νοοτροπία του
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ και ΔΙΑΤΑΖΟYΜΕ, και απέλυσε συναδέλφους χωρίς την σύγκλιση πειθαρχικών συμβουλίων.  Εμείς έχουμε εμπιστοσύνη στην αμερόληπτη ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και στις αποφάσεις της , θα θεωρούσαμε λοιπόν σωστό η ΙΤΑΛΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ να πράξει και να είναι σύννομη με αυτές. Δεδομένου όμως ότι αυτές βρίσκονται σε στάδιο εκκρεμότητας η ΙΤΑΛΙΚΗ ΤΡΑΙΝΟΣΕ θέλησε να προκαταλάβει τις αποφάσεις, αυτό το θεωρούμε απαράδεκτο και αδιανόητο. Καλούμε την διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ να ανακαλέσει αυτές τις απολύσεις μέχρις ότου αφενός ολοκληρωθεί η πειθαρχική διαδικασία και αφετέρου αποφανθεί η ΔΙΚΑΙΟΣΎΝΗ.  


ΓΙΑ ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ ΠΕΣΟΣΕ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                   Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

         ΑΝΔΡΕΑΣ ΜΠΟΥΡΑΣ                  ΙΩΑΝΝΗΣ ΓΡΙΒΑΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου