Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2019

Mόνο το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών είναι η λύση,αλλά αυτός που το λέει δεν το ψήφισε!

Πόσο ακόμα να αντέξουμε;
Κλαίμε απο τα γέλια εμείς , γελάνε πλέον και τα μπαλάστρα με τον
(σήμερα) γραφικό συνδικαλιστή της ΣΥΠΕ (ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ), χτεσινό γραφικό εκπρόσωπο του ΠΑΜΕ (2015-2018), προχτεσινό εκπρόσωπο της ΔΑΚΕ (2012-2014) στο διαδίκτυο και μέλος της ΠΑΣΚ μέχρι το 2011. Γελάνε πλέον όλοι οι συνάδελφοι με την δημόσια τοποθέτηση του, ότι" Στόχος όλων μας πρέπει να είναι η ενίσχυση εκείνων των δυνάμεων στην ΠΟΣ που υπερασπίζονται πραγματικά τα δικαιώματα και τα κεκτημένα  των εργαζομένων στο σιδηροδρόμο. Μόνο το ΠΑΜΕ σιδηροδρομικών είναι αυτή η δύναμη και το έχει αποδείξει εμπράκτως." μας λέει ο γραφικός και μάλιστα το τονίζει σε ανακοίνωση του στους χώρους εργασίας.

Μόνο που ο ίδιος δεν στήριξε το ψηφοδέλτιο του ΠΑΜΕ στις τελευταίες εκλογές του Σωματείου μας(ΑΣΚΕ) αλλά κατέβηκε σε κοινό ψηφοδέλτιο με τους εκπροσώπους της ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ για να πάρει την πολυπόθητη συνδικαλιστική καρέκλα!
Αυτός ο άνθρωπος προσπαθεί σήμερα να φανεί ως αξιόπιστος συνδικαλιστικά!

Επαναλαμβάνουμε ότι μας καλεί να ψηφίσουμε το ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών, ΑΥΤΟΣ που εγκατέλειψε 1 βδομάδα πριν την προκήρυξη των εκλογών  το ΠΑΜΕ, ΔΕΝ το ψήφισε και ήταν υποψήφιος με ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ απέναντι στο ΠΑΜΕ πριν 10 μόλις μήνες!

Κλαίμε απο τα γέλια πραγματικά.
Δεν έχουμε να πούμε τίποτα άλλο παρά τούτο > 
Αλήθεια στο ΠΑΜΕ Σιδηροδρομικών αντιλαμβάνονται σήμερα ποιος τους εκπροσωπούσε στο δημόσιο λόγο μέχρι το 2018 και τι ζημιά προκάλεσε στην δημόσια εικόνα της παράταξης τους ο γιαλαντζί αυτός περιφερόμενος ντεμέκ κομμουνιστής ;

Και ιστορίες

Μια κατηγορία μόνος του, ο γραφικός, αυτός και ο...Τερζόγλου.
Περίγελοι στον σιδηροδρομικό κόσμο. Με τον τελευταίο κατά δημόσια ομολογία του να ψάχνει τα σκουπίδια στους μπλέ κάδους της Καρόλου, μπας και βρεί κανά ενδιαφέρον χαρτί και να μας εξιστορεί ιστορίες επειδή λέει τον είπαμε αποτυχημένο και πως μπορεί ένας αποτυχημένος να επηρεάσει εκλογές όπως αυτές του εκπροσώπου εργαζομένων στον ΟΣΕ.
Απλά μαθηματικά είναι συνάδελφε  Τάκη Τερζόγλου.
30 ψήφους στον Λαρισαϊκό πήρες το 2016 στους 500 ψηφίσαντες με την ΡΙΚΣΙ και δεν κατάφερες να εκλέξεις καν μέλος στο ΔΣ ή αντιπρόσωπο στην ΠΟΣ.  Κοινώς απέτυχες.
Πρώτος εσύ και μετά η ΡΙΚΣΙ στηρίξατε με όλη σας την δύναμη τον Θανάση Λεβέντη στις εκλογές για τον εκπρόσωπο στον ΟΣΕ. Μαζί με ΔΑΚΕ -Ενότητα και λοιπούς στηρίξατε τον συνάδελφο Λεβέντη φανατικά και φανερά.
 34 ήταν οι ψήφοι διαφοράς Μπούρα - Λεβέντη στον 2ο γύρο (17 στο γύρισμα που λένε οι έμπειροι). 
Ναι, ναι, Λεβέντη στήριξε η ΡΙΚΣΙ Τάκη μας, το μέλος της ΠΑΣΚ που έβριζες χρόνια με δημόσιες αναρτήσεις.
Άλλωστε τα στερνά τιμούν τα πρώτα και ο Τερζόγλου φρόντισε να αποδείξει ότι μια ζωή ήταν το πολυεργαλείο των ΠΑΣΚ - ΔΑΚΕ. Όταν τον χρειάστηκαν το έκανε και φανερά.
Αυτά έχουν τα γραμμάτια του "Παρατηρητή στο Προεδρείο της ΠΟΣ την περίοδο 2014-2016" με την ψήφο των ΠΑΣΚ-ΔΑΚΕ.
Επιστρέφονται αποληρωμένα και όταν ζητηθούν στον εκδότη.
Καταλαβαίνεις φανταζόμαστε, αποτυχημένε συνδικαλιστή,συνάδελφε  Τερζόγλου ή να το ρίξουμε σε κανά κάδο σκουπιδιών να το βρείς το μήνυμα αύριο το πρωί στον 7ο της Καρόλου.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών

Υ.Γ. Να κάνει τον τιμητή για τις 8 απολύσεις στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ ο Τερζόγλου. Εκεί οδηγούν τα γραμμάτια.
Αυτός που έγραφε για συμμορίες σε σταθμούς να κάνει σήμερα υποδείξεις. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου