Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Kαταργήσεις δρομολογίων μεταξύ Παλαιοφαρσάλου - Καλαμπάκας

Καταργήσεις δρομολογίων έχουμε απο  το πρωί μεταξύ Παλαιοφαρσάλου - Καλαμπάκας, λόγω ακινησίας συρμού και έλλειψης εφεδρείας μηχανοδηγών στο μηχανοστάσιο Λάρισας. Αναφέρουμε χαρακτηριστικά ότι
για να αποσυρθεί ο χαλασμένος συρμός, εργαζόμενος πλήρωσε... ταξί για να μεταβεί απο το σημείο της ακινησίας, στο σημείο όπου υπήρχε η εφεδρική μηχανή. (τα χρήματα καταβάλονται αργότερα απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, αλλά αυτό ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ).
Το μηχανοστάσιο Λάρισας, εδώ και μήνες δεν έχει εφεδρεία, ούτε προσωπικό υποστήριξης-ευθύνης, όπως και σε πολλά άλλα μηχανοστάσια της χώρας, όπου η δουλειά βγαίνει χάρη στο ΦΙΛΟΤΙΜΟ των εργαζομένων.
Οι επιβάτες απο Τρίκαλα προς Καλαμπάκα, επιβιβάστηκαν επίσης σε ταξί μετά απο ενέργειες του προσωπικού κίνησης της αμαξοστοιχίας για να μεταβούν στον τελικό τους προορισμό.
Τα δρομολόγια θα επανέλθουν αργότερα μέσα στην μέρα, καθώς οι τεχνίτες προσπαθούν να αποκαταστήσουν το πρόβλημα στο τροχαίο υλικό.

Το στέκι της έλξης- Το blog των μηχανοδηγών

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου