Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2019

Η Juventus ταξιδεύει με σιδηρόδρομο και Frecciarossa! (Φωτό)


Όταν μια κορυφαία ποδοσφαιρική ομάδα στην Ευρώπη (και όχι μόνο), ταξιδεύει για τον επόμενο αγώνα της με τρένο και με την υπηρεσία Frecciarossa είναι μια ευχάριστη είδηση που το στέκι αναπαράγει ευρισκόμενο σε συνεργασία με τους Ιταλούς μηχανοδηγούς που μας έστειλαν και τις φωτογραφίες (Μιλανέζος ο Πρόεδρος του εκεί Σωματείου, τον στεναχωρήσαμε φέτος στο Καραΐσκάκη)! 

Μια μεγάλη διαφήμιση για τον σιδηρόδρομο, για τις υπηρεσίες που ελπίζουμε και η μητρική της ΤΡΑΙΝΟΣΕ Ferrovie Dello Stato να φέρει σύντομα και στην Ελλάδα!
Όπως γράφουν οι Ιταλοί μηχανοδηγοί, για τον αυριανό της αγώνα με την Sassuolo η Γιούβε επέλεξε να ταξιδέψει με κλάση και Frecciarossa!





Μια μεγάλη και ανέξοδη διαφήμιση για τον σιδηρόδρομο, που θα έπρεπε να βλέπουν όσοι ασχολούνται με τα τμήματα marketing των σιδηροδρομικών εταιρειών!
Και στα δικά μας λέμε εμείς και σε 3 ώρες και 40 λεπτά σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ με τους Έλληνες μηχανοδηγούς στα χειριστήρια ένος τρένου με ανάλογες υπηρεσίες!

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

1 σχόλιο:

  1. Στη γειτονική χώρα γίνονται αυτά
    ,και σε λίγο στη δική μας.....από την άλλη ο ΕΟΠΥΥ κόβει αβέρτα χρήματα από παιδιά που πάσχουν από σπάνια νοσήματα και χρήζουν θεραπεία.Για να ρωτούσαμε γονείς αυτών τον παιδιών αν τους λέει κάτι αυτή η είδηση!!ότι σε 3 η 6 ώρες θα πάει στη Θεσσαλονίκη....το τρένο και πρέπει να πομε ήρθε η (πρόοδος της χώρας )
    Καλά μυαλά..

    ΑπάντησηΔιαγραφή