Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 7 Φεβρουαρίου 2019

Ανακοίνωση Θανάση Λεβέντη

Συναδέλφισσες, Συνάδελφοι,
Θέλω να σας ευχαριστήσω όλες και όλους για τη μαζική συμμετοχή σας στις εκλογές ανάδειξης εκπροσώπου των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΟΣΕ.
Η ενεργή συμμετοχή δίνει
δύναμη και ουσία στο θεσμό.

Θέλω να σας ευχαριστήσω για την εμπιστοσύνη σας στο πρόσωπό μου να σας εκπροσωπώ στο Διοικητικό Συμβούλιο του ΟΣΕ.
Οι εκλογές τελείωσαν. Την επομένη των εκλογών δεν υπάρχουν νικητές και ηττημένοι. Κανείς δεν περισσεύει στον αγώνα για το μέλλον του Σιδηρόδρομου και των Σιδηροδρομικών.
Προτεραιότητα όλων μας πρέπει να είναι η συνέχιση της συλλογικής προσπάθειας για ένα ΣΥΓΧΡΟΝΟ – ΔΗΜΟΣΙΟ ΟΣΕ που θα τον υπηρετούν με αξιοκρατία διαφάνεια και αξιοπρέπεια επαγγελματίες Σιδηροδρομικοί.
Αυτά δεσμεύομαι από τη θέση ευθύνης που μου εμπιστευθήκατε να υπηρετήσω.

Η μόνη παραφωνία των εκλογών ήταν η ωμή παρέμβαση των κ.κ. Κακουλάκη – Θεοχάρη, αγνοώντας το θεσμικό ρόλο που τους εμπιστεύθηκε η πολιτεία. 
Σε ότι αφορά τους «ιντερνετικούς» αναλυτές των αποτελεσμάτων, τους προτρέπω να φρεσκάρουν τα μαθηματικά τους.
Εκτός κι αν κάποιοι ενοχλούνται γιατί στήριξαν όπως οι ίδιοι «αναλύουν» το πρόσωπό μου παρατάξεις που και στο παρελθόν είχαμε αλλά και στο μέλλον θα έχουμε διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες. Τους θυμίζω το ρητό «ή στραβός είναι ο γιαλός ή στραβά αρμενίζουμε. Χ.ΦΛΩΡΑΚΗΣ» και ο νοών νοείτο.

Με συναδελφικούς χαιρετισμούς.

Αθανάσιος Λεβέντης
Εκπρόσωπος των εργαζομένων στο Δ.Σ. του ΟΣΕ.




2 σχόλια:

  1. ΝΕΜΕΣΙΣ φίλε Θανάση,είναι να ποστάρει η ΔΑΚΕ δίπλα απο τον Άδωνη και τον Βουκεφάλα, την ανακοίνωση σου.
    Πιστεύω ότι το έχει καταλάβει, αλλά βλέπεις, η ανάγκη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. συλογικη συμβαση ρεεεεε

    ΑπάντησηΔιαγραφή