Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019

ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών : Ευτέλισε, απαξίωσε την ΠΟΣ συκοφαντώντας στο όνομα της

Το στέκι της έλξης για άλλη μια φορά αναφέρετε στην αντιδημοκρατική και συνάμα επικίνδυνη τακτική της ΠΑΣΚ Σιδηροδρομικών, τακτική η οποία ευτέλισε και απαξίωσε την
Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών μετατρέποντας την σε παραμάγαζο της παρέας του Ελασσόνα Προέδρου της συναδέλφου Παρασκευόπουλου. 
Η αμετροέπειά, η αλαζονεία και η φασίζουσα συμπεριφορά μιας αδίστακτης κυριολεκτικά παράταξης, που εκλεγμένο μέλος της στο ΔΣ της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, έφτασε στο σημείο να διαπομπεύει δημόσια συνάδελφους, υποβοηθώντας την εργοδοσία να βρίσκει άλλοθι εντός των συνδικάτων για τις πρόσφατες απολύσεις των 8 συνάδελφων στο σταθμό Λαρίσης.
Αδίστακτη παράταξη γιατί ο επικεφαλής της τόλμησε να ομολογήσει  οτι η ΠΑΣΚ θα επιχειρήσει ακόμα και να διασπάσει Σωματεία, επειδή σε αυτά δεν έχει δυνάμεις, προκαλώντας την τύχη του κυριολεκτικά, με την κάθε αυτή ενότητα της Ομοσπονδίας. 
Ολα τα εκλεγμένα μέλη της ΠΑΣΚ που  αποδέχονται αυτήν την τακτική του ελάσσων Παρασκευόπουλου είναι συνυπεύθυνα στο ακέραιο για τον ευτελισμό της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, την δεδομένη σημερινή απαξίωση της και τον χαρακτηρισμό της ως κομματικού παραμάγαζου μιας κλειστής κάστας.
Ποτέ άλλωστε δευτεροβάθμιο  συνδικάτο σε ανακοίνωση του, (Δεκέμβριος 2017), δεν έχει κάνει γραπτά αναφορά για «πρόθυμους», ποτέ άλλοτε  δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο δεν έχει βγάλει ανακοίνωση που να χαρακτηρίζει υποψήφιο εκπρόσωπο εργαζομένων και δημοκρατικά εκλεγμένο μέλος του ΔΣ του & Πρόεδρο Σωματείου  «ως λιγότερο ενοχλητικό» για την εργοδοσία. Και όταν αυτός έχει λάβει στον 1ο γύρο εκλογών το 36% και στον 2ο γύρο το 48% των ψήφων των συναδέλφων.
Η ιστορική αυτή κατρακύλα, η αντιδημοκρατική και πέραν κάθε κανόνα χρησιμοποίησή της ΠΟΣ, ως παραταξιακής οργάνωσης, έχει υπεύθυνους με ονοματεπώνυμα.
Συνυπεύθυνοι ΣΤΟ ΑΚΕΡΑΙΟ  για όλα αυτά οι Πασκιτες συνδικαλιστές.
Αν νομίζουν ορισμένοι ότι η κριτική αφορά μόνο τον Ελασσόνα Παρασκευόπουλο είναι βαθιά νυχτωμένοι.


Φυσικά η αντιδημοκρατική λειτουργία και η εκμετάλλευση του λογοτύπου της ΠΟΣ από συγκεκριμένες παρατάξεις, λαμβάνονται σοβαρά υπόψιν.

Και όσοι θεωρούν την ανοχή ή την υπομονή στο όνομα μιας επίπλαστης ενότητας  ως αδυναμία,  πλανώνται οικτρά.


Η ιστορία θα καταγράψει την παράταξη της ΠΑΣΚ όχι μόνο ως την παράταξη που έχοντας την ευθύνη της ΠΟΣ προχώρησαν όλα τα σχέδια ιδιωτικοποιήσεων και εκδιώχθηκαν χιλιάδες συνάδελφοι με τις μετατάξεις το 2011, αλλά και ως την παράταξη που χρησιμοποίησε την σφραγίδα της Ομοσπονδίας για να εκδίδει αντιδημοκρατικά ανακοινώσεις σε βάρος όσων διαφωνούσαν με την τακτική της. 

Ιστορικά απέδειξαν ότι δεν έχουν καμία σχέση με τον δημοκρατικό - προοδευτικό χώρο, τόσο με την αντιδημοκρατική της συμπεριφορά όσο και με την συνεργασία της με Ακροδεξιά στοιχεία.
Κανένα δεν πείθουν πλέον, οι μάσκες με την τελευταία ανακοίνωση της ΠοΣ έπεσαν οριστικά.



Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου