Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Για ένα καλώδιο 10 μέτρων ....

Μας ενημέρωσαν οι συνάδελφοι , ότι , μεταξύ Παλαιοφάρσαλου - Καλαμπάκας και στο χλμ σημείο 48+352 υπάρχει εδώ και καιρό μια διάβαση με το ΑΣΙΔ εκτός λειτουργίας επειδή έχει κοπεί - κλαπεί ένα καλώδιο 10 μέτρων !
Εδώ και καιρό λοιπόν , οι υπεύθυνοι αντί να επιδιορθώσουν το πρόβλημα , το κόστος είναι ελάχιστο , έχουν βάλει στο σημείο , - τι άλλο - βραδυπορία  ! 
Μάλιστα η ταχύτητα βραδυπορίας είναι στα 6 χλμ , την ώρα που η ταχύτητα στο δρομολόγιο είναι στα 140 χλμ στην περιοχή , με αποτέλεσμα να γίνονται μεγάλες πεδήσεις που επιφέρουν και φθορές στο τροχαίο υλικό ....
Ας κοιτάξουν οι υπεύθυνοι ( μας διαβάζουν ) να φτιάξουν το πρόβλημα....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου