Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου - Ψήφισμα

 Δημοσιεύουμε το Δελτίο Τύπου απο τον Σύνδεσμο Σιδηροδρομικών Πελλοπονήσου , παράρτημα Νομού Αχαίας ,για την δολοφονία του Παύλου Φύσσα  καθώς και το ψήφισμα του Πολιτιστικού Μορφωτικού Κέντρου Σιδηροδρομικών Νομού Αττικής για την στήριξη των κινητοποιήσεων όλων των εργαζομένων . Αναλυτικότερα > 


 Το Δελτίο Τύπου του Συνδέσμου Σιδηροδρομικών Πελλοπονήσου , παράρτημα Ν. Αχαίας 
Σε συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου που πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου αποφασίστηκε ομόφωνα η καταδίκη στην εν ψυχρώ δολοφονία του Παύλου Φύσσα από μέλη της Χρυσής Αυγής.
Χρειάζεται το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα να οργανώσει την πάλη ενάντια στο φασισμό, στους χώρους δουλειάς, στις εργατογειτονιές. Να μην τους αφήσει σε χλωρό κλαρί.
Το Διοικητικό Συμβούλιο του σωματείου μας καλεί τους συναδέλφους σιδηροδρομικούς να συμμετέχουν στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο που διοργανώνει το ΠΑΜΕ και τα ταξικά σωματεία μαζί με τους συμμάχους του, την Δευτέρα 23 Σεπτέμβριου στην πλατεία Γεωργίου τις 7μ.μ.


Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου


Το ψήφισμα 

To Π.Μ.Κ.-ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ στην τελευταία συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου, αποφάσισε ομόφωνα να στηρίξει τον αγώνα ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ, ανεξάρτητα σε ποιον φορέα εργάζονται, είτε είναι δημόσιοι ή ιδιωτικοί υπάλληλοι.

► Στηρίζουμε όσους αγωνίζονται κατά της ιδιωτικοποίησης των πάντων: μεταφορές, παιδεία, υγεία, κ.α. 
Στηρίζουμε όλους αυτούς που μάχονται και υπερασπίζονται το ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΔΕΚΟ.
Δεν ξεπουλάμε τίποτε.
Δεν χαρίζουμε τίποτε, γιατί δεν μας χαρίστηκε τίποτε.
ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΜΕ ΑΓΩΝΕΣ.

►  Θεωρούμε απαράδεκτες τις ενέργειες όσων προσπαθούν με βάναυσο τρόπο να φιμώσουν τους εργαζόμενους….
Καταδικάζουμε τις εγκληματικές ενέργειες, των οποίων γινόμαστε μάρτυρες τις τελευταίες ημέρες, με αποκορύφωμα την άνανδρη δολοφονία του 34χρονου στο Κερατσίνι.

Η «καλλιέργεια» του φόβου και του τρόμου είναι υπερβολή……..
Η καλλιέργεια του αγωνίζεσθε δείχνει ότι είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ και η ιστορία το έχει δείξει….και η ιστορία επαναλαμβάνεται!!!!



ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ
Π.Μ.Κ. ΣΙΔΗΡΟΔΡΟΜΙΚΩΝ Ν.ΑΤΤΙΚΗΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου