Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου 2013

Ν. Καραχάλιος η επιλογή της ALE για το human resources

Μεγάλη τιμή για το σωματείο των Ελλήνων μηχανοδηγών αποτελεί η επιλογή της ALE στο πρόσωπο του Ν. Καραχάλιου μηχανοδηγού ΜΑΙ για την εκπροσώπησή της στο human resource network. Ο Νίκος Καραχάλιος μηχανοδηγός μέ πολυετή εμπειρία και σπουδές
μηχανικού αεροσκαφών επελέγη έπειτα από πρόταση του αντιπροέδρου της ΠΕΠΕ Κ. Γενιδούνια ( η ΠΕΠΕ είχε αποστείλει τα βιογραφικά 3 συναδέλφων , Νέα Έλξη - Π. Θανασιάς , Δημοκρατική Συμπαράταξη - Θ.Ναθαναηλίδης ).

 Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε ξεκινάει της εργασίες της η επιτροπή. Θα ενημερώσουμε για οτιδήποτε νεότερο.

2 σχόλια:

  1. Είναι όπως ο Ολυμπιακός .
    Όταν παίζει στην Ελλάδα με στημένη διαιτησία και παράγκα που να διατάζει , ο Ολυμπιακός να κερδίζει κ όλοι οι άλλοι να πα να γ... , κάνει περίπατο .

    Μόλις όμως πάει στα σαλόνια , μετράει τεσσάρες ...

    Μπράβο στον Αμερικάνο , Γενιδούνια take no prisoners απο το σάπιο κατεστημένο .

    Πολύ αξιόλογες και οι άλλες 2 υποψηφιότητες και μπράβο σε όλα τα παιδιά του ΔΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαν Εξέλιξη δηλώνουμε απλά περήφανοι που συνάδελφοι σαν τον Νικό Καραχαλιο επέλεξαν να συνεργαστούν μαζί μας.Εμπειρια κ ενθουσιασμός εγγύηση για ένα καλύτερο αυριο.

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή