Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου 2013

Δεν αποφάσισε απεργία η ΓΣΕΕ

Επιβεβαίωση για το έγκυρο στέκι της έλξης , αφού η ΓΣΕΕ στην σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε απλά την συμμετοχή της Συνομοσπονδίας στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα.
Η ΓΣΕΕ για άλλη μια φορά , απέδειξε ότι είναι κατώτερη των περιστάσεων ,όχι γιατί δεν αποφάσισε απεργίες , όσο για το ότι δεν μπορεί να συνεννοηθεί με την ΑΔΕΔΥ για την συγκρότηση μετώπου ανατροπής , αλλά και για το ότι όλο το Σαββατοκύριακο άφησε τα καθεστωτικά Μέσα Ενημέρωσης να προπαγανδίζουν για την δήθεν απόφαση της για αυριανή απεργία .
Οι εργαζόμενοι ας τα βλέπουν και ας κρίνουν .... Η ανακοίνωση της ΓΣΕΕ >



Μετά την είδηση που αναπαράχθηκε από πολλά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την πραγματοποίηση από την ΓΣΕΕ 24ωρης Γενικής Απεργίας για αύριο Τρίτη, σας ενημερώνουμε ότι:
1.      Στην Εκτελεστική Επιτροπή της ΓΣΕΕ, η οποία συνεδρίασε σήμερα, δεν ετέθη από καμιά παράταξη πρόταση για απεργιακή κινητοποίηση αύριο Τρίτη, με δεδομένο το γεγονός ότι η Συνομοσπονδία για τη συνέχιση του αγώνα αναμένει τις αποφάσεις των Εργατικών Κέντρων και των Ομοσπονδιών μελών της βάσει των οποίων θα καθορίσει την περαιτέρω στάση της.
2.      Αποφασίστηκε αντιφασιστικό συλλαλητήριο ΓΣΕΕ – ΑΔΕΔΥ και οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών για τηνΤετάρτη 25 Σεπτεμβρίου στις 6 το απόγευμα στο Σύνταγμα. Γίνεται μάλιστα μαζική έκκληση προς όλους για την ανάληψη πρωτοβουλιών με στόχο την αντιμετώπιση της βίας παράλληλα με την περιθωριοποίηση των απολογητών της βίας και του ναζισμού.

Με γνώμονα αυτές τις αποφάσεις έως το τέλος του μήνα θα συνεδριάσει η Ολομέλεια της Διοίκησης της Συνομοσπονδίας για να λάβει τις τελικές αποφάσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου