Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Λύθηκε , αλλά δεν λύθηκε , κάποια στιγμή θα λυθεί .....Μην ανησυχείτε .

Τα όσα συμβαίνουν με τους 14 συναδέλφους που έχουν ενταχθεί στον κλάδο της κίνησης από τον Προαστιακό απο τον  Ιούνιο του 2011 και ασκούν καθήκοντα προϊσταμένου - συνοδού σε αμαξοστοιχίες απο τότε , είναι ενδεικτικά για την γραφειοκρατική λειτουργία και  οργάνωση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ ,
αλλά και για την σημασία που δίνουν για την πιστοποίηση του εξεικιδικεύμενου προσωπικού , όλοι οι αρμόδιοι , συμπεριλαμβανομένων φυσικά και  των συνδικαλιστών  που ακολουθούν  τις εξελίξεις .


Οι συνάδελφοι λοιπόν σήμερα δεν πληρώθηκαν ξανά το επικίνδυνο κ ανθυγιεινό εξαιτίας κάποιου λάθους όπως ειπώθηκε απο την πληροφορική , την ίδια στιγμή όμως που εκκρεμεί η απόφαση που θα τους απονέμει και τυπικά τις αρμοδιότητες κ αναδρομικά απο το 2011 (τότε ίσχυε ο ΓΕΚΑΠ ) .

Μάλιστα όπως πληροφορηθήκαμε , απο το blog της εκ-κίνησης κλικ εδώ για να διαβάσετε, τους ειπώθηκε σήμερα , ότι καμία υπηρεσιακή μεταβολή δεν μπορεί να συμβεί αν δεν ολοκληρωθεί το Οργανόγραμμα. 

Εμείς δεν θέλουμε να δημοσιεύσουμε απο την Διαύγεια , όλες τις τελευταίες υπηρεσιακές μεταβολές που διαψεύδουν τα όσα ειπώθηκαν  . 

Απλά ρωτάμε  . 

Οι εσωτερικές μετατάξεις θα ολοκληρωθούν δηλαδή μετά τον καταρτισμό του Οργανογράμματος ;

Και τι μπορεί αυτό να σημαίνει για τους συναδέλφους που περιμένουν εδώ και καιρό την αλλαγή κλάδου ;

Το Οργανόγραμμα τελικά , έχει ή δεν έχει ολοκληρωθεί ; 

Πως γίνανε προαγωγές Διευθυντών , πως τις τελευταίες μέρες δημιουργήθήκαν (πολύ σωστή κίνηση  ) υπηρεσίες εσωτερικού ελέγχου για τους ιδιώτες που πρακτορεύουν σταθμούς .

Με βάση ποιο Οργανόγραμμα .

Αυτό που ΘΑ γίνει  , αυτό που σκέφτονται , ή αυτό που ισχύει .

Επιτέλους ας σοβαρευτούν όλοι  και ας μην παίζουν με την αγωνία των εργαζομένων  .

Γιατί αν η ΤΡΑΙΝΟΣΕ δεν έχει  Οργανόγραμμα , την στιγμή που έχει ενταχθεί στο ΤΑΙΠΕΔ μπορούμε να μιλάμε για ΕΓΚΛΗΜΑ εκ προμελέτης .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου