Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Το Μαξίμου διαψέυδει ( μέσω πηγών ) ο Κεφαλογιάννης επιβεβαιώνει

Απίστευτα πράγματα συμβαίνουν τις τελευταίες ώρες μετά το δημοσίευμα της Real News για το κλείσιμο του ΟΣΕ που απαιτεί η Τρόικα .

Κυβερνητικές πηγές με διαρροές  μιλούν για επικείμενες δηλώσεις του Υπουργού κ. Χρυσοχοίδη που θα διαψεύδουν τα αναγραφόμενα , την ίδια στιγμή που το μεγαλοστέλεχος της Νέας Δημοκρατίας Μανώλης Κεφαλογιάννης , δήλωνε το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ ότι αν η Κυβέρνηση κληθεί να πάρει μέτρα στο επόμενο διάστημα , δεν θα διστάσει να απαλλάξει τον Έλληνα φορολογούμενο απο τα 800 εκ που ετήσια κοστίζουν ΟΣΕ κ Συγκοινωνίες , για να τον ελαφρύνει απο νέα φορολογική επιδρομή , επιβεβαιώνοντας στην ουσία το δημοσίευμα .
Eμείς θυμίζουμε ότι και στην περίπτωση της ΕΡΤ , είχε βγει και είχε
κάνει δηλώσεις διαψεύδοντας τα όσα έγραφε τότε η Real , ο κ. Κεδίκογλου.

Μερικές μέρες μετά , με απίστευτο μίσος καταφερόταν εναντίον των εργαζομένων σε αυτήν.

1 σχόλιο: