Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Επιστολή απο Τοπική Γραμματεία Μηχανοστασίου Πάτρας

Με επιστολή  προς το ΔΣ της ΠΕΠΕ η τοπική Γραμματεία της Πάτρας ζητάει για 2η φορά την παρέμβαση του Σωματείου για την αντιμετώπιση του θέματος με το κύκλωμα εργασίας. 
Προς ΔΣ ΠΕΠΕ 

Συνάδελφοι , 
Μετά απο προσπάθειες ενός χρόνου περίπου για να φτιάξουμε
ένα ξεχωριστό κύκλωμα για τους Μηχανοδηγούς της Πάτρας που να περιέχει δρομολόγια του Κιάτου και του Προαστιακού της Πάτρας καταφέραμε να γίνει ένα κύκλωμα το οποίο φέρει την υπογραφή του ΔΙΚΑΜ.

Δυστυχώς όμως αντί να εφαρμόζεται το κύκλωμα αυτό και να μειώνει την δεινή οικονομική θέση που βρισκόμαστε λόγο των εξόδων που δημιουργούνται κατά την παραμονή μας στο Κιάτο καθώς και την ταλαιπωρία που υφιστάμεθα μακριά απο τα σπίτια μας διαπιστώνουμε ότι η κατάσταση έχει γίνει χειρότερη.

Αιτία για όλα αυτά είναι ότι δεν εφαρμόζεται το κύκλωμα . Κάποιοι δουλεύουν μόνο στην Πάτρα με αποτέλεσμα η κατανομή της εργασίας μας στην Πάτρα να είναι άνιση , πράγμα που επιφέρει οικονομικές συνέπειες και άλλα προβλήματα στις οικογενειές μας . Για τους λόγους αυτούς ζητάμε άμεση συνάντηση των συνδικαλιστών της Πάτρας με το ΔΙΚΑΜ παρουσία του μηχ/ρχη Καπετανάκη και του συντάκτη του Φ.Υ. Καταγή και την παρουσία του Προεδρείου της ΠΕΠΕ για την επίλυση του προβλήματος . Η κατάσταση αυτή δεν πάει άλλο .

Η τριμελής γραμματεία και οι αντιπρόσωποι της Πάτρας 

Α. Παρασκευόπουλος 
Α. Ράλλης
Χ. Τόλης 
Α. Γραβάνης 

(Δεν υπόγραψε το μέλος Αγγελακόπουλος Γ )

1 σχόλιο:

  1. πως να υπογραψει ο αγγελακοπυλος. Αφου δεν παει ατο κιατο να δουλεψει. Τα εχει κανει πλακακια με τον κολλητο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή