Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 15 Σεπτεμβρίου 2013

Περιμένουμε την αγωγή της ΠΕΠΕ !

Είδαμε και εχτές το απόσπασμα από την συνέντευξη του κ. Κεφαλογιάννη στον ΣΚΑΙ και αναμφίβολα εγείρονται θέματα , με τα όσα είπε για τον σιδηρόδρομο κ τους σιδηροδρομικούς.
Θυμίζουμε ότι την προηγούμενη Παρασκευή , Πρόεδρος και Γραμματέας της ΠΕΠΕ , ξεκαθάρισαν με κοινή ανακοίνωση τους ότι αν υπάρχει θέμα , θα ασκήσουν αγωγή ενάντια στον κ. Κεφαλογιάννη .
Επειδή το θέμα πολυδιαφημίστηκε και στους χώρους εργασίας των μηχανοδηγών περιμένουμε με ενδιαφέρον την αγωγή . 

1 σχόλιο:

  1. ο λογος τους με χορτασε και το ψωμι τους να το φανε.αγωγη δεν προκειται να κανουν,μιας και ειναι προσκειμενει κυβερνητικοι,και αντιπολιτευση μαζι.ασε που κανουν και συνδιοικηση με την εταιρεια,οποτε αλλα λογια να αγαπιομαστε.σαν αντιπροεδρος με τα λοιπα μελοι κοιταξτε να κανετε κατι εσεις,γιατι απο δαυτους μην περιμενετε τιποτα.με την απραξια τους αποδεικνυουν ποσο κατωτεροι των περιστασεων εχουν φανει τον τελευταιο καιρο.λυπαμαι αλλα ετσι ειναι..περαστικα μας λοιπον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή