Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 7 Σεπτεμβρίου 2013

Λάρισα - Βόλος χωρίς ρεπό και εφεδρείες . Ανύπαρκτη Διεύθυνση η ΔΙΚΑΜ

Απίστευτη είναι η πίεση τις τελευταίες μέρες στα μηχανοστάσια Λάρισας και Βόλου λόγω της αύξησης του εμπορικού έργου αλλά και σεμιναρίων που έχουν προγραμματιστεί αυτήν την περίοδο !
Αυτός ο προγραμματισμός δείχνει την τραγική Οργανωτική Δομή της ΔΙΚΑΜ .
Αναλυτικότερα ,
το ρεπό είναι άγνωστη λέξη ενώ το πρωί το μηχανοστάσιο της Λάρισας μένει χωρίς εφεδρεία για 4 ώρες αφού ο μηχανοδηγός εφεδρείας πηγαίνει στις τοπικές μεταφορές , όπως ονομάζονται τα τεύτλα . Εφεδρεία υπάρχει μετά τις 10 όταν επιστρέφει ο μηχανοδηγός του 1590 ενώ λόγω της έλλειψης προσωπικού τα IC πλέον στελεχώνονται με 1 μηχανοδηγό , προιστάμμενο και συνοδό . Επιπλέον κάποιες φορές οι απογευματινές τοπικές μεταφορές (μεταφορά 30 βαγονιών προς και απο το Εργοστάσιο Ζάχαρης ) προγραμματίζονται με 1 μηχανοδηγό και συνήθως καλούνται να προσέλθουν νωρίτερα οι εφεδρείες .

Αποδεικνύεται έμπρακτα λοιπόν ότι δεν υπάρχει κανένας προγραμματισμός .
Απο Δευτέρα ξεκινάνε και εκπαιδευτικά σεμινάρια στους μηχ/γους Λάρισας και Βόλου και όπως καταλαβαίνετε , χαμός !

Η λύση που δινόταν παλαιότερα , με την μετακύλιση έργου προς τα Νότια , (ΜΑΙ) δεν μπορεί να δοθεί σήμερα αφού ούτε εκεί υπάρχει προσωπικό !

 Μεγαλύτερη απόδειξη για τα μαύρα χάλια της ΔΙΚΑΜ , είναι ότι στο Μηχανοστάσιο του ΜΑΙ , πρόσφατα τοιχοκολήθηκε χαρτί (χειρόγραφο - δεν τολμάνε πλέον να βάζουν υπογραφές ) στο οποίο καλούνται οι μηχανοδηγοί που έχουν εκπαιδευτεί στις H/A Siemens , να υποβάλουν υπεύθυνη δήλωση στην οποία θα δηλώνουν ότι έχουν πιστοποιηθεί και θα αναλαμβάνουν για την δήλωση  οι ίδιοι την ευθύνη !

Αυτό έγινε γιατί γίνεται προσπάθεια να εκπαιδευτούν και οι τελευταίοι μηχανοδηγοί του ΜΑΙ στις Ηλεκτράμαξες , αλλά δεν υπάρχουν αρχεία με αυτούς που έχουν πιστοποιηθεί !
Έτσι όταν βγήκαν τα group και κάποιοι συνάδελφοι που είχαν εκπαιδευτεί , είδαν τα ονόματά τους και πάλι στον πίνακα για μαθητεία , δημιουργήθηκε μπάχαλο !

Η λύση που δόθηκε είναι αυτή που αναφέρουμε .....

Αυτή είναι η Οργάνωση της ΔΙΚΑΜ εν έτει 2013.

Η ΠΕΠΕ είπατε ; 

A ναι , η ΠΕΠΕ ίσως μας πεί και πάλι ότι κάνουμε το άσπρο - μαύρο .Ίσως βγάλει και καμιά ανακοίνωση για το στέκι !

Χαλάλι όμως της ΔΙΚΑΜ , να μην δημιουργούμε και θέματα στον Δ/ντη μας.


2 σχόλια:

  1. παιδια,τον διευθυνταρα μας και τα ματια μας,μην τον πειραξετε καθολου,αφηστε τον στην υσηχια του.αμα ηταν για καμια απολογια θα ειχε ηδη δωσει την εντολη.τωρα που πεφτει το ξεβρακωμα λογω ελειψης προσωπικου,αποδεικνυεται τρανα πανω σε ποιουνου τις πλατες το επαιζαν τζαμπα μαγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΘΕΤΕ

    ΜΟΙΡΑΣΜΕΝΗ Η ΤΡΑΠΟΥΛΑ ΛΑΡΙΣΑ -ΒΟΛΟΣ , ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ , ΠΑΤΡΑ -ΛΕΙΑΝΟΚΛΑΔΙ ΣΤΟΝ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΔΕΣ ΠΟΙΟΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑ , ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΑΛΛΟΣ ΘΕΟΣ , ΔΡΑΜΑ - ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 2

    ΣΤΟ ΜΑΙ ΠΑΕΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΝΑ ΧΑΛΑΣΕΙ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ.

    ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΡΕΤΣΙΝΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΝΕΙ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΤΥ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΜΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή