Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Τι συζητήθηκε στην συνεδρίαση του Προεδρείου της ΠΟΣ

Συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα το μεσημέρι το Προεδρείο της ΠΟΣ μετά τα δημοσιεύματα που μιλούσαν για κλείσιμο του ΟΣΕ.
Για το θέμα της ιδιωτικοποίησης της ΕΕΣΣΤΥ , θα αναλάβει την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας ο γνωστός Συνταγματολόγος
κ. Κατρούγκαλος , ο οποίος μαζί με τον Δικηγόρο της ΠΟΣ Δήμο Τσακνιά , είχε προσβάλει και την ένταξη της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στο ΤΑΙΠΕΔ .
Θα εξεταστούν τα όσα ειπώθηκαν τις τελευταίες μέρες σε Μέσα Ενημέρωσης , απο βουλευτές - Υπουργούς και αποτελούν συκοφαντική δυσφήμιση του μέσου και των εργαζομένων στον σιδηρόδρομο και αν προκύπτουν ευθύνες θα συζητηθεί το ενδεχόμενο η ΠΟΣ να προσφύγει ενάντίον τους .

Με επιστολή της η ΠΟΣ ζητά κατεπείγουσα συνάντηση με την Πολιτική Ηγεσία .

Θα γίνουν τις επόμενες μέρες συγκεντρώσεις στους χώρους εργασίας για την ενημέρωση των σιδηροδρομικών  , ενώ δεν πρέπει να υπάρχει κανένας εφησυχασμός απο τις δηλώσεις Κυβερνητικών Αξιωματούχων.

Η ΠΟΣ θα επιδιώξει να βρίσκεται σε  συνεχή επικοινωνία με τα υπόλοιπα συνδικάτα εργαζομένων που θίγονται απο τις τελευταίες Κυβερνητικές Αποφάσεις για να αποφασιστούν κοινές δράσεις .


1 σχόλιο:

  1. ΟΧΙ ΕΙΠΕ Ο ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΣΤΟΝ ΞΑΦΝΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ Ο.Σ.Ε ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΝΩΟΥΣΕ ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΗΠΙΟ ΘΑΝΑΤΟ ΥΠΟΜΟΝΗ ΔΕΝ ΘΑ ΑΡΓΗΣΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή