Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 24 Σεπτεμβρίου 2013

Απο την συνεδρίαση της ΠΕΠΕ ....

Καμιά σημαντική είδηση απο την σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου μας .
Όλα τα τρέχοντα θέματα , θα συζητηθούν στην συνάντηση που έχει προγραμματιστεί με τον Δ/ντα Σύμβουλο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ κ. Ζηλιασκόπουλο , την επόμενη
Τρίτη 1 Οκτώβρη στις 12 το μεσημέρι . 

Τις επόμενες μέρες θα υπάρξει επιστολή της ΠΕΠΕ με την ατζέντα της κουβέντας.

Και πάλι μεγάλη κουβέντα για το στέκι και τα όσα γράφουμε ...

Επί τέσσερις ώρες μονοπωλήσαμε την συζήτηση των συνδικαλιστών !
Φαίνεται ότι όλα τα άλλα θέματα έχουν λυθεί και εμείς είμαστε το μεγάλο πρόβλημα στην έλξη !

Η ΠΕΠΕ , έπειτα απο την πρωινή ανάρτηση για το συμβάν στην Λάρισα , αποφάσισε να βγάλει ανακοίνωση για το θέμα . Την περιμένουμε με ενδιαφέρον. 

Τέλος , επιβεβαιώνεται αυτό που γράψαμε ότι πλέον το Σωματείο μας , πληρώνει για γραμματειακή υποστήριξη με πλειοψηφική απόφαση

Η δικαιολογία είναι ότι το ίδιο κάνουν κ τα άλλα Σωματεία .





1 σχόλιο:

  1. τους πειραζει το στεκι γιατι το διαβαζουν πολλοι,και οπως καταλαβαινετε,δεν μπορουν να πουν αλλα στον χ ,αλλα στον ψ,και αλλα στον ω μηχανοδηγο.ουδεις μενει κρυφο.αυτο τους καιει,κατα τα αλλα σφυριζουν αδιαφορα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή