Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου ΠΟΣ για ξεπούλημα ΤΡΑΙΝΟΣΕ- Μαύρη μέρα για τον σιδηρόδρομο

Η σημερινή μέρα είναι «μαύρη» για το σιδηρόδρομο καθώς η Κυβέρνηση αποφάσισε και υλοποιεί μέσω του ΤΑΙΠΕΔ την εκχώρηση της ελληνικής σιδηροδρομικής εταιρείας ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε ξένα συμφέροντα κατ' επιταγή των τροϊκανών τοκογλύφων.
Χαρίζουν και αποελληνοποιούν μια εταιρεία με περισσότερα από 100 χρόνια λειτουργίας και προσφοράς στον τόπο μας.

Με πρόσχημα τα δήθεν ελλείμματα χαρίζουν σε ξένους την περιουσία που ανήκει σε όλους τους Έλληνες.
Στους παπαγάλους που χρησιμοποιεί η Κυβέρνηση, απαντάμε για να γνωρίζει ο ελληνικός λαός, ότι η "συμφωνία" προβλέπει συνέχιση της χρηματοδότησης με πενήντα εκατομμύρια το χρόνο, την επόμενη πενταετία, από τα χρήματα των φορολογουμένων.
Ο Δημόσιος Σιδηρόδρομος δεν είναι υπόθεση μόνο των Σιδηροδρομικών. Αφορά ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.  
Οι Σιδηροδρομικοί θα απαντήσουμε με δράσεις που στόχο θα έχουν την ανατροπή αυτών των πολιτικών.
Καμία εκχώρηση των υποδομών της χώρας.
ΚΑΝΕΙΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΗ.


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

1 σχόλιο:

  1. Είναι τόσο μαύρη η μέρα που η ΠΟΣ απαντάει με συμμετοχή στην τετράωρη στάση της ΓΣΕΕ!!! Αυτό θα πει αγώνας. Οχι παίζουμε!Και αν δεν κάνω λάθος απο τότε που η ΤΡΑΙΝΟΣΕ πήγε στο ΤΑΙΠΕΔ δεν έχει γίνει ούτε μία ώρα στάση.Αντίθετα έχει γραφτεί ενα βιβλίο ολόκληρο με επιστολές και ανακοινώσεις διαμαρτυρίας. Ατυχοι οι σιδηροδρομικοί και ο σιδηρόδρομος γιατί την πιο δύσκολη και καθοριστική στιγμή τους έλαχαν οι πιο ανίκανοι (ανίκανοι μόνο;). Και δεν είναι καθόλου απίθανο να στρέψουν το ενδιαφέρον και τη συζήτηση του προσωπικού,στο ποιός συμφέρει καλύτερα. Ρώσσος,Γάλλος,Ρουμάνος η Κινέζος;Ηδη κάτι ψίθυροι ηδη ακούγονται δειλά δειλά. Να το δούμε και αυτό αλα παλαιά, οταν τσακωνόντουσαν για το ποιός έχει την πιο καλή σιδηροδρομική πολιτική. ΟΙ πράσινοι η οι μπλέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή