Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου 2013

3 μήνες χωρίς την ΕΡΤ - Μεγάλη συναυλία την Τετάρτη στο ραδιομέγαρο

Το στέκι της έλξης , θα είναι εκεί και καλεί όλους τους μηχανοδηγούς και τους σιδηροδρομικούς  να δώσουν το παρών δίπλα στους συναδέλφους της ΕΡΤ , για να στείλουμε το μήνυμα της Αλληλεγγύης στους Κυβερνώντες . 
Τη "συναυλία της χρονιάς" θα οργανώσουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής, αύριο Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου, ακριβώς τρεις μήνες μετά το "μαύρο" που επέβαλε η κυβέρνηση στην ΕΡΤ στις 7.30 το απόγευμα .
Στον προαύλιο χώρο του Ραδιομεγάρου, κορυφαία ονόματα, όπως ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Νότης Μαυρουδής, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Γιαννης Χαρούλης ,Γιάννης Κότσιρας ,Κωστής Μαραβέγιας , Κίτρινα ποδήλατα  αλλά

και η Νατάσα Μποφίλιου, ο Φοίβος Δεληβοριάς και πολλοί ακόμη καλλιτέχνες δίνουν το παρών με τα τραγούδια τους και σηκώνουν τον πήχυ για να είναι πράγματι η "συναυλία της χρονιάς".

Τα ονόματα αλφαβητικά: 

Καλλιόπη Βέττα, Γεωργία Γραμματικού, Φοίβος Δεληβοριάς, Γιώργος Δημητριάδης, Στάθης Δρογώσης, Encardia, Νίκος Ζιώγαλας, Γιάννης Ζουγανέλης, Νίκος Ζούδιαρης, Χρήστος Θηβαίος,   Κώστας Λειβαδάς, Locomondo, Αφροδίτη Μάνου,  Magic de spel,  Γιάννης Μηλιώκας, Θάνος Μικρούτσικος, Αντώνης Μιντζέλος, Νατάσα Μποφίλιου, Γιώτα Νέγκα, Λάκης Παπαδόπουλος, Βασίλης Παπακωνσταντίνου, Μίλτος Πασχαλίδης, Απόστολος Ρίζος, Ρους, Μπάμπης Στόκας, Γιώργος Τοσικιάν, Μόρφω Τσαϊρέλη, Διονύσης Τσακνής, Υπόγεια ρεύματα, Μανώλης Φάμελος,

Η βραδιά, την οργάνωση της οποίας έχουν οι εργαζόμενοι της ΕΡΑ, του ραδιοφώνου της ΕΡΤ, ξεκινάει νωρίς, ώρα 7.30 το απόγευμα, και, όπως λένε οι διοργανωτές, είναι άγνωστο πότε θα τελειώσει. Είναι ένα πρόγραμμα με την υπογραφή και το κύρος της Ελληνικής Ραδιοφωνίας. Συντονίζει και παρουσιάζει ο Πάνος Χρυσοστόμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου