Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 9 Σεπτεμβρίου 2013

Δελτίο Τύπου ΠΟΣ

Όσοι επιβουλεύονται την ύπαρξη του σιδηρόδρομου στη χώρα μας τους προειδοποιούμε ότι θα βρουν απέναντί τους όχι μόνο τους εργαζόμενους σιδηροδρομικούς αλλά και ολόκληρη την ελληνική κοινωνία.
      Πλανώνται όσοι  νομίζουν ότι μπορεί να υπάρξει Ελλάδα χωρίς τρένο. Όσοι επικαλούνται στα έωλα επιχειρήματά τους τα δήθεν ελλείμματα,
τους πληροφορούμε ότι ο σιδηρόδρομος εδώ και δύο χρόνια δεν παράγει ελλείμματα. Τα συμφέροντα που απεργάζονται σχέδια εξαφάνισης του σιδηροδρομικού δικτύου, σύντομα θα αποκαλυφθούν. Ας προσέξουν και όσοι ηθελημένα ή αθέλητα προσφέρουν τις "υπηρεσίες" τους σε αυτά τα συμφέροντα.
          Οι Σιδηροδρομικοί παλεύουν για δημόσιο – ανεπτυγμένο – σύγχρονο – ποιοτικό και ασφαλή σιδηρόδρομο με φθηνό εισιτήριο όπως συμβαίνει σε όλες τις χώρες της Ευρωζώνης.
          Η Π.Ο.Σ. είναι αντίθετη με τα σχέδια ιδιωτικοποιήσεων και πολύ περισσότερο «λουκέτου» στον ΟΣΕ με απολύσεις και θα δώσουμε τη μάχη μαζί με την κοινωνία για την ανατροπή αυτών των πολιτικών.
          Ο Σιδηρόδρομος είναι υπόθεση της ελληνικής κοινωνίας και σε ότι μας αφορά θα τον κρατήσουμε ανοιχτό.
         


Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ Π.Ο.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου