Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2013

Ανακοίνωση Υπ. Μεταφορών για το θέμα του ΟΣΕ

Το υπουργείο Μεταφορών διέψευσε δημοσίευμα κυριακάτικης εφημερίδας, σύμφωνα με το οποίο η τρόικα βάζει στο τραπέζι το κλείσιμο των σιδηροδρόμων ως προαπαιτούμενο για την επόμενη δόση (το άρθρο έχει τίτλο («Λουκέτο – εξπρές και για τον ΟΣΕ).  
«Με αφορμή δημοσιεύματα, το υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών ανακοινώνει ότι
τo κλείσιμο ή η απαξίωση του οργανισμού δεν περιλαμβάνονται επ΄ ουδενί στο σχεδιασμότης κυβέρνησης.

Απεναντίας, κυβερνητική πρόθεση είναι η αναβάθμιση της λειτουργίας και των υπηρεσιών του οργανισμού και για το λόγο αυτό βρίσκονται σε εξέλιξη βασικά και μεγάλα έργα σιδηροδρομικών υποδομών σε όλη τη χώρα», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Ας δούμε όμως τι δήλωναν οι Κυβερνώντες λίγο  πριν το κλείσιμο της ΕΡΤ αλλά και πριν τις εκλογές του 2012 για να ΚΟΙΜΙΣΟΥΝ τους εργαζόμενους .....



Ας είμαστε όλοι σε εγρήγορση , αν και απο ότι δείχνουν τα πράγματα , πρόκειται για ξεκάθαρη προσπάθεια εκφοβισμού των σιδηροδρομικών αλλά και αναμφίβολα προσπάθεια για να περάσει βελούδινα στην Ελληνική Κοινωνία το ξεπούλημα ΤΡΑΙΝΟΣΕ - ΕΕΣΣΤΥ .

Ε εκεί που θα τα κλείναμε , θα πάρουμε και 10 εκ Ευρά θα πεί ο ηλικιωμένος συμπολίτης μας .....

4 σχόλια:

  1. ΠΟΛΛΕΣ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΝΗΣΥΧΕΙ . ΔΕΝ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΕΝΤΡΑΡΙΣΜΑ ΘΑ ΠΟΥΛΗΘΕΙ Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ ΚΑΙ RΟSCO KAI ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΡΤΙΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ( ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΖΩ ΠΗΓΕΣ, ΟΧΙ REAL NEWS AΛΛΑ ΣΙΓΗ ΜΑΞΙΜΟΥ??????ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΨΕΥΣΕΙ ΟΧΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΜΕΤΑΦΟΡΩΝ ΑΛΛΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ ΔΗΛΑΔΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Νωρίτερα, και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε, κατά την ομιλία του στη ΔΕΘ, ότι "δεν υπάρχει θέμα "ξαφνικού θανάτου" ούτε για τον ΟΣΕ ούτε για τις αμυντικές βιομηχανίες"
    . ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ Ο ΧΟΝΔΡΟΣ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΕ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΡΕΠΑ ΤΟΝ Ο.Σ.Ε ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ Γ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ,ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΞΑΦΝΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΦΥΣΙΚΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΡΤΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΝ ΜΑΙΟ –ΙΟΥΝΙΟ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΗΣΥΧΑΣΟΥ ΜΕ.ΑΠΟ ΚΑΙΡΟ ΕΧΕΙ ΜΠΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ Ο Ο.Σ.Ε ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AS MAS PEI KAPOIOS APO TON OSE AN EXEI ELLEIMA O ORGANISMOS H OXI KAI POIO EINAI AYTO ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τι ψηφισαμε στις εκλογες των σωματειων ;;;;;;;;;;;;;;;;
    ειμαστε αξιοι της μοιρας μας.....................

    ΑπάντησηΔιαγραφή