Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 8 Οκτωβρίου 2013

Ποινική δίωξη στον Πρόεδρο των εργαζομένων του ΣΩΤΗΡΙΑ που πιάστηκε με 50.000 ευρώ

Την παραδειγματική τιμωρία του ζητούν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία 

Ποινική δίωξη σε βαθμό κακουργήματος άσκησε ο εισαγγελέας σε βάρος του Προέδρου των εργαζομένων στο Νοσοκομείο ΣΩΤΗΡΙΑ, ο οποίος συνελήφθη επ' αυτοφώρω καθώς ζήτησε 50.000 για να λήξουν οι κινητοποιήσεις στο νοσοκομείο.
Η δίωξη αφορά την κακουργηματικού βαθμού κατηγορία της απόπειρας εκβίασης και της παράνομης οπλοκατοχής.

Ο συνδικαλιστής παραπέμφθηκε σε ανακριτή, ενώπιον του οποίου θα απολογηθεί την Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνδικαλιστής αρνείται την κατηγορία και υποστηρίζει ότι τα χρήματα προορίζονταν για το Σωματείο και δεν αποτελούσαν προϊόν συναλλαγής για τις κινητοποιήσεις.


Ζητάμε την παραδειγματική τιμωρία του συγκεκριμένου συνδικαλιστή, διότι αυτές οι ατομικές πρακτικές και συμπεριφορές αμαυρώνουν την εικόνα και κηλιδώνουν συνολικά το συνδικαλιστικό κίνημα στα μάτια των εργαζόμενων αλλά και στην κοινωνία γενικότερα», δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στα Δημόσια Νοσοκομεία (ΠΟΕΔΗΝ) Σταύρος Κουτσιουμπέλης.

Ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, αγανακτισμένος χαρακτηρίζει «αποκρουστικό και απαράδεκτο» το πρόσφατο περιστατικό εκβιασμού της προέδρου του νοσοκομείου «Σωτηρία» από τον πρόεδρο των εργαζομένων, προκειμένου ο τελευταίος να επιβάλει εργασιακή ειρήνη έναντι χρηματικού ποσού ύψους 50.000 ευρώ.

Τον καθαιρούν οι συνάδελφοί του

Καθαίρεση, αποπομπή και οριστική διαγραφή από το σωματείο του επίορκου προέδρου του, οι οποίος πιάστηκε με τη «μίζα» στο χέρι, ζητεί το διοικητικό συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων του Νοσοκομείου «Σωτηρία».

Σε συνέντευξη Τύπου που έδωσαν σήμερα, Τρίτη, ανακοίνωσαν ότι θα φέρουν το θέμα της καθαίρεσης και διαγραφής του μέχρι χθες προέδρου τους στην Γενική Συνέλευση των εργαζομένων, την Πέμπτη. Ζήτησαν, επίσης, να χυθεί άπλετο φως στην υπόθεση και ο επίορκος υπάλληλος να τιμωρηθεί παραδειγματικά. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου