Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Δοκιμή σε διπλή Δ/Η (σειράς 450-500) για την ακαριαία πέδη στα εμπορικά - Τα αποτελέσματα

 Πραγματοποιήθηκε μερικές μέρες πριν (χωρίς την παρουσία συνδικαλιστή της ΠΕΠΕ , που για μια ακόμα φορά απουσιάζει απο ένα τόσο σημαντικό γεγονός ) στις εγκαταστάσεις του ΑΙΡ , δοκιμή για να διαπιστωθεί  αν επενεργεί η ακαριαία πέδη στις Δ/Η ( σειράς 450- 500 και όταν είναι σε διπλή ζεύξη ) όταν υπάρχει διάσπαση στις εμπορικές αμαξοστοιχίες .
Τα αποτελέσματα ήταν
άκρως απογοητευτικά , αφού η ακαριαία πέδη ΔΕΝ επενέργησε ποτέ  όταν επιχειρήθηκε τεχνητή  διάσπαση  , ακόμα και όταν επιχειρήθηκε και  στο 2ο βαγόνι της σύνθεσης που είχε προετοιμαστεί για τις δοκιμές .

Πρόκειται για ένα  τεχνικό πρόβλημα , που και η ΠΕΠΕ είχε επισημάνει με επιστολή της μερικούς μήνες πρίν , αλλά για το οποίο ΚΑΝΕΙΣ απολύτως δεν έχει ενημερώσει τους μηχανοδηγούς. (κ για το οποίο μηχανοδηγοί πρόσφατα τιμωρήθηκαν , όταν το επικαλέστηκαν )

Αντίθετα , με Δ/Η AD- Tranz , η δοκιμή απο όσα πληροφορηθήκαμε πραγματοποιήθηκε με επιτυχία .


3 σχόλια:

  1. αφου δεν επενεργει η ακαριαια πεδη , εγω προτεινω 2 πραγματακια απλα . 1ον σκευοφορος στην ουρα ,οπως γινοταν ολα τα χρονια ,πριν γινει η κομπινα με τις Τ αμαξοστοιχιες , και 2ον σαφη ενημερωση ολου του προσωπικου ελξης για το τι ενεργειες θα κανει απο εδω και περα μολις αντιλαμβανεται οτι δεν επενεργει η διασπαση, και οχι ο καθενας του κεφαλιου του για να δειξει οτι ειναι καλο παιδι .ο νωον νοητω ,αγαπητοι συναδελφοι!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O πανταχου παρων και επι παντος επιστητου εχων αποψη αντιπροεδρος που ηταν?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν το γνώριζα ανώνυμε φίλε μου , θα ήμουν εκεί .
    Μόλις όμως το έμαθα , έσπευσα να ζητήσω το αντίγραφο του πορίσματος.
    Να είσαι καλά για τα καλά σου λόγια .

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή