Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

Ολοκληρώθηκε η συζήτηση στο ΣΕΠΕ - Υποχρεωμένη η ΤΡΑΙΝΟΣΕ να τηρεί τα προγράμματα εργασίας

Ολοκληρώθηκε πριν απο λίγο η προγραμματισμένη συζήτηση στο ΣΕΠΕ μετά την   καταγγελία της Εξέλιξης (μέσω του Αντιπροέδρου της ΠΕΠΕ ,Γενιδούνια Κώστα) για τον προγραμματισμό εργασίας.
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσκόμισε έγγραφο που διαβεβαιώνει ότι απο 1 Οκτώβρη εκδίδει εβδομαδιαίο πρόγραμμα εργασίας , το οποίο θα πρέπει να αναρτάται κάθε Παρασκευή .

Ο Προιστάμμενος του ΣΕΠΕ , στην έκθεση του ανέφερε , ότι

είναι υποχρεωμένη η Υπηρεσία και η ΤΡΑΙΝΟΣΕ , να τηρεί τα προγράμματα εργασίας τα οποία πρέπει να είναι αναρτημένα σε εμφανές σημείο , να ενημερώνει εκ των προτέρων τους εργαζόμενους για τις βάρδιες .Επίσης υποχρεούται να τηρεί όλες τις σχετικές διατάξεις της ισχύσουσας Νομοθεσίας προς αποφυγή ποινικών κ Διοικητικών κυρώσεων .

Το έγγραφο της έκθεσης όπως τόνισε μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε κάθε  δικαστική διαμάχη που θα προκύψει , αφού ο συνάδελφος Γενιδούνιας δεν πήρε πίσω την καταγγελία αναφέροντας ότι η ΤΡΑΙΝΟΣΕ προσκόμισε έγγραφο με ημερομηνία 1 Οκτώβρη και στο οποίο αναγραφόταν η λέξη ενημέρωση και όχι τήρηση .

Στην συζήτηση παρόντες ήταν και οι μηχανοδηγοί Καραδήμας , Συριόπουλος και απο την ΤΡΑΙΝΟΣΕ οι μηχανοστασιάρχες   Καπετανάκης και Μπονάνος , μαζί με τον Νομικό εκπρόσωπο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ .

Το στέκι θα δημοσιεύσει αργότερα όλο το κείμενο της έκθεσης καθώς και το έγγραφο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου