Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

O Νίκος Ντάνος ανέλαβε Γραμματέας Συνδικαλιστικών Οργανώσεων στην Νέα Μέρα

Με σημερινό Δελτίο Τύπου , η Νέα Μέρα ανακοίνωσε την προσχώρηση του συναδέλφου σιδηροδρομικού κ μηχανοδηγού Νικόλαου  Ντάνου , ο οποίος αναλαμβάνει και Γραμματέας Συνδικαλιστικών Οργανώσεων . 
Είναι πάντα θετικό κ προς το συμφέρον του σιδηροδρόμου , συνάδελφοι να αναλαμβάνουν υπεύθυνες θέσεις  σε φορείς .
Στο Δελτίο Τύπου που μας απέστειλαν απο την Νέα Μέρα διαβάζουμε τις δηλώσεις του Νίκου Ντάνου , πρώην Γραμματέα του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και πρώην Πρόεδρου της ΔΑΚΕ Πειραιά. Αναλυτικά >



Νικόλαος Ντάνος, πρώην Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Πειραιά: «Εκτιμώντας την εντιμότητα του Χρήστου Ζώη και την πίστη στις Αρχές μου, προσχωρώ στη Νέα ΜΕΡΑ»
Ο πρώην Γραμματέας του Εργατικού Κέντρου Πειραιά και πρώην Πρόεδρος της ΔΑΚΕ Πειραιά, Νικόλαος Ντάνος εντάχθηκε στη Νέα ΜΕΡΑ και ανέλαβε Γραμματέας  Συνδικαλιστικών Οργανώσεων.
Ο Νίκος Ντάνος δήλωσε:
- Η εντιμότητα της στάσης του Χρήστου Ζώη να μην ψηφίσει το Μνημόνιο επιβάλλει σε όλους όσοι πιστεύουμε στην ανάγκη να αντισταθούμε στην σύγχρονη κατοχή να συνταχθούμε με τη Νέα ΜΕΡΑ.
Χρέος μας και στόχος μας ένα Εθνικό Σχέδιο Ανασυγκρότησης της Πατρίδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου