Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα, 21 Οκτωβρίου 2013

Επανέρχονται τα βοηθήματα για σοβαρές ασθένειες στον ΟΣΕ

Τα βοηθήματα που δίνονταν σε περιπτώσεις σοβαρών ασθενειών (ακόμα και θανάτου )  στους σιδηροδρομικούς και είχαν κοπεί τους τελευταίους μήνες  επανέρχονται με απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου του ΟΣΕ , το οποίο εξουσιοδοτείται να αποφασίζει για την χορήγηση τους .

Για το θέμα αυτό θα συγκροτηθεί 4μελής επιτροπή , με την αλλαγή να αφορά τον τρόπο
που θα γίνεται η συγκέντρωση  των δικαιολογητικών , που αντί να δίνονται στην Ομοσπονδία , θα δίνονται κατευθείαν στην Εταιρεία .
Θυμίζουμε ότι και στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ κόπηκαν τα βοηθήματα πριν μερικούς μήνες και το επόμενο διάστημα αναμένεται αντίστοιχη απόφαση .

Η ενημέρωση έγινε απο τον Πρόεδρο της ΠΕΠΕ κατά την σημερινή συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου στην Θεσσαλονίκη σήμερα .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου