Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 13 Οκτωβρίου 2013

Δεν υπάρχει θέμα διακοπής της σιδηροδρομικής σύνδεσης της Κοζάνης

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα «Σ.Ν» ο Υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, δήλωσε κατηγορηματικά, ότι
δεν θα σταματήσει η σιδηροδρομική σύνδεση της Κοζάνης με το υπόλοιπο σιδηροδρομικό δίκτυο, κάνοντας λόγο για μελλοντικό σύγχρονο σιδηροδρομικό δίκτυο στην περιοχή.

Ο κ. Παπαδόπουλος, αναφέρθηκε στα έργα που εκτελούνται αυτή την περίοδο στον βασικό σιδηροδρομικό άξονα Αθήνας - Θεσσαλονίκης, καθώς και στον σχεδιασμό μελλοντικών σιδηροδρομικών συνδέσεων της Καλαμπάκας, των Γρεβενών και της Κοζάνης ως τμήμα της «Σιδηροδρομικής Εγνατίας». Δείτε το βίντεο με την ενδιαφέρουσα συνέντευξη, που παραχώρησε στα «Σ.Ν» ο Υφυπουργός Μεταφορών, Υποδομών και Δικτύων κ. Μιχάλης Παπαδόπουλος, η οποία πραγματοποιήθηκε στον Σ.Σ. Κοζάνης.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου