Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

Εκπρόσωποι της ΠΕΠΕ στα ψυχοτεχνικά αύριο και μεθαύριο


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Π.Ε.Π.Ε. ορίζει το συνάδελφο ΚΑΣΣΗ ΔΗΜΗΤΡΗ - (μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου μας, Μηχανοστασιάρχης Έλξης (ΜΕΚ) του Γραφείου Αθηνών), όπως και το συνάδελφο ΦΙΛΙΠΠΟΠΟΥΛΟ ΓΙΑΝΝΗ - (μέλος του Δ.Σ. του Σωματείου μας και Μηχανοδηγός), σαν εκπροσώπους μας για να παρευρεθούν μετά από συνεννόηση και μαζί σας στη διαδικασία παρακολούθησης των
ψυχοτεχνικών τεστ που θα πραγματοποιηθούν στις 15 και 16 Οκτωβρίου 2013 στο χώρο του Γενικού Νοσοκομείου Αεροπορίας και θα πάρουν μέρος οι υπό ένταξη Μηχανοδηγοί. 
Για το ΔΣ



 Ο Πρόεδρος                                        Ο Γενικός Γραμματέας 

 ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΤΟΥΡΛΗΣ      ΕΠΑΜΕΙΝΩΝΔΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ

2 σχόλια:

  1. Η προσφυγή της Εξέλιξης , στο ΣΕΠΕ τελικά έτσουξε πάρα πολύ τον Πρόεδρο και τον Γραμματέα . Ποιο πολύ ίσως απο όσο έτσουξε ακόμα και την ΤΡΑΙΝΟΣΕ !
    Τόσο που ορίζουν και μόνοι τους ποιοι θα πάνε εκπρόσωποι ...στα ψυχοτεχνικά και ενημερώνουν το Προεδρείο με επιστολή ! Το ίδιο κάνανε και για τις συνελεύσεις και τελικά , αναστείλανε στο ΜΑΙ , αφού θα παρευρίσκονταν μόνο ...οι ίδιοι.

    Καλά κάνουν , άλλωστε για αυτά τα μικρά είναι οι καλύτεροι !

    Για τα μεγάλα είναι απόντες εδώ και 16 μήνες μετατρέποντας την ΠΕΠΕ , σε σωματείο σφραγίδα όπως δείχνει και αυτή η επιστολή.

    Γενιδούνιας Κώστας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πάνε οι πατερούληδες να τους πιάσουν εξ απαλών ονύχων! Μη φύγουν απ' το μαντρί και πάνε σε κάνα άλλο. Θα μπουν και στην αίθουσα εξέτασης μαζί τους; Θα πάνε και στους υπόλοιπους γιατρούς μαζί τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή