Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Τι συμβαίνει με τους σταθμούς του Προαστιακού ;

Διαβάσαμε και αναδημοσιεύουμε απο το blog της Ανεξάρτητης Σιδηροδρομικής Κίνησης με τίτλο. Γιατί είναι κλειστά;
Έχουμε δεχτεί τις τελευταίες ώρες αρκετά μηνύματα όπου μας ρωτούν γιατί το εκδοτήριο του Προαστιακού στην
Λεύκα είναι κλειστό και ο ιδιώτης εξαφανισμένος! Γνωρίζει κάποιος από την εταιρεία να μας απαντήσει; Συμβαίνει κάτι περίεργο στο σήριαλ αυτό της ιδιωτικοποίησης των σημείων πώλησης εισιτηρίων που μόνο προβλήματα έχει δημιουργήσει; Θα αναμένουμε με ενδιαφέρον την επίσημη ενημέρωση...

Πηγή

Εμείς περιμένουμε να δούμε αν θα απαντήσει η ΤΡΑΙΝΟΣΕ .
Γιατί τελικά  η πολιτική εκχώρησης της διαχείρισης της μεγάλης πλειοψηφίας των σταθμών σε ιδιώτες , μόνο προβλήματα στην καθημερινότητα έχει επιφέρει .
Και κάποια ,  μετά απο πολύ μαγείρεμα , ωραία οικονομικά  νούμερα για να προωθηθεί το δήθεν success story της πολύφερνης νύφης ΤΡΑΙΝΟΣΕ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου