Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Τι γίνεται με το ΣΚΑ,πότε θα επαναλειτουργήσει;Τι απέγιναν οι δεσμεύσεις ;

Ίδια εικόνα και σήμερα στο ΣΚΑ με επιβάτες να στοιβάζονται στους συρμούς για να μεταβούν στην Αθήνα και στον σταθμό Λαρίσης να τα βάζουν με το προσωπικό . Πολλά κοσμητικά και πάλι ακούσαμε απο την απόλυτα δικαιολογημένη αγανάκτηση του επιβατικού κοινού . Μάλιστα στην μια περίπτωση ήταν παρών και Προιστάμμενος της Υπηρεσίας Έλξης   ο οποίος είδε την απαράδεκτη κατάσταση και ...τρόμαξε.
Η λύση που πρέπει να δοθεί -όπως άλλωστε είχε δεσμευτεί πρόσφατα και η πολιτική ηγεσία αλλά ποτέ δεν έγινε  - είναι να
προχωρήσει άμεσα η πλήρης  αποκατάσταση του συστήματος Τηλεδιοίκησης του συγκροτήματος του ΣΚΑ απο το Αεροδρόμιο μέχρι τα Λιόσια και να επανέλθει η μετεπιβίβαση των επιβατών στον σταθμό Λιοσίων όπως πρώτα.

Η κατάσταση που επικρατεί τον τελευταίο χρόνο (και βάλε) έχει επιφέρει και ζημιές στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ αφού τα υπηρεσιακά της στελέχη παραδέχονταν ότι η μετεπιβίβαση στο ΣΚΑ (με τα πολλά προβλήματα που δημιουργεί ) έχει οδηγήσει σε μείωση της επιβατικής κίνησης του Προαστιακού σε ποσοστό εως και 30%.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου