Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 1 Φεβρουαρίου 2017

Έγινε το ΔΣ στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ- Εγκρίθηκαν τα βοηθήματα

Πραγματοποιήθηκε σήμερα το Διοικητικό Συμβούλιο της ΤΡΑΙΝΟΣΕ . Σε αυτό εγκρίθηκαν τα
τα βοηθήματα που είχε προτείνει η επιτροπή για τους συναδέλφους που αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό.

Επίσης έπειτα απο παρέμβαση-επιστολή του Σωματείου μας προς το Διοικητικό Συμβούλιο κ εισήγηση του εκπροσώπου εργαζομένων συναδέλφου Ζαβογιάννη εγκρίθηκε ομόφωνα απο τα μέλη του ΔΣ η χορήγηση  βοηθήματος σε συνάδελφο μηχανοδηγό απο την Βόρεια Ελλάδα  που πρόσφατα είχε χάσει μέλος της οικογενείας του και είναι προστάτης ανήλικων τέκνων και το αίτημα του για βοήθημα είχε απορριφθεί ομόφωνα απο την επιτροπή (για τυπικούς λόγους).
Απο την μεριά μας θέλουμε να ευχαριστήσουμε τα μέλη του ΔΣ της ΤΡΑΙΝΟΣΕ για την ευαισθησία που έδειξαν για ένα θέμα που αφορά ένα καλό συνάδελφο.

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου