Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Απο τις 30 Νοεμβρίου έχει ειδοποιηθεί η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών για τους φύλακες διαβάσεων! Γιατί άργησε να τους συναντήσει;

 Το στέκι της έλξης δημοσιεύει το mail με το οποίο έχει ενημερώσει την Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών για το ζήτημα που έχει προκύψει με την καταγγελία συναδέλφων μας στις διαβάσεις και μετά τα προσωρινά αποτελέσματα του διαγωνισμού που έγινε υπό την εποπτεία του ΑΣΕΠ. 

Η ηγεσία της Π.Ο.Σ. χρειάστηκε 24 μέρες και μια δεύτερη επιστολή απο το στέκι της έλξης χτες Κυριακή 20 Δεκεμβρίου για να πραγματοποιήσει την συνάντηση μαζί τους. Αντί να κάνει τα  σημαντικά και αυτονόητα, η Π.Ο.Σ. ασχολείται με την διακίνηση επιστολών εργαζομένων! 

ΑΝΑΡΩΤΙΟΜΑΣΤΕ

  • Γιατί η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών καθυστέρησε τόσο να συναντήσει τους φύλακες διαβάσεων και η συνάντηση  θα γίνει στις 23 Δεκεμβρίου, δηλαδή 24 μέρες μετά ; Και ενώ το ΑΣΕΠ έχει ασφυκτικές πιέσεις για την εξέταση των ενστάσεων, όπως αναγράφει ο ημερήσιος τύπος.
  • Ζήτησε  η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών στοιχεία απο τον ΟΣΕ μετά το mail που έλαβε απο το blog μας και περιελάβανε καταγγελία συγκεκριμένη; Αν ναι ποια η απάντηση του ΟΣΕ, αν ΟΧΙ ποια η εξήγηση, γιατί δεν το έκαναν; 
  • Η Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών ζητά να προσληφθούν όσοι εργάζονται ΗΔΗ στις διαβάσεις και αποδεδειγμένα έχουν εμπειρία, ΝΑΙ ή ΟΧΙ. Αν ΝΑΙ το έχει κάνει γραπτώς στον ΟΣΕ , αν ΟΧΙ γιατί.
  • Θα παρέμβει η Π.Ο.Σ. στο ΑΣΕΠ ; Θα ενημερώσει την Ελληνική Κοινωνία για όσα καταγγέλλουν οι συνάδελφοι μας; Ρωτάμε δημόσια. 
Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών σε άλλες περιπτώσεις στο πρόσφατο παρελθόν ενεργούσε άμεσα.
ΤΩΡΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΝ 24 ΜΕΡΕΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ Π.Ο.Σ. όταν μάλιστα σας έχουμε κάνει γνωστό το θέμα απο τις 30 Νοεμβρίου.

Εξηγήστε στον σιδηρόδρομικό κόσμο ΠΕΙΣΤΙΚΑ. 
Γιατί πλέον τα ερωτήματα αρχίζουν και πληθαίνουν, όπως και οι φωνές και οι καταγγελίες για πολλά άλλα ζητήματα. 
Και αυτές οι καταγγελίες  είναι σοβαρές, δεν αφορούν την ....σκόνη στο Καλλίδρομο.

Το στέκι της έλξης - To blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου