Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 15 Δεκεμβρίου 2020

Επιστολή Παρασκευόπουλου Αντώνη μηχανοδηγού Πάτρας και μέλος ΔΣ ΠΕΠΕ

Συνάδελφοι, συναδέλφισες 
Επ’ ευκαιρία της παραίτησής μου από το Δ.Σ του Σωματείου μας, λόγω της επικείμενης συνταξιοδότησής μου -σε λίγους μήνες-, θα ήθελα να ευχαριστήσω τα μέλη του Σωματείου μας για την εμπιστοσύνη και την στήριξή τους όλα αυτά τα χρόνια.

Ξεκινήσαμε
λίγοι με την ΕΞΕΛΙΞΗ και πολύ σύντομα με την +ΣΥΝΕΞΕΛΙΞΗ καταφέραμε να φτάσουμε στην κορυφή του Σωματείου μας. 

Κερδίζοντας την εμπιστοσύνη των συναδέλφων και την  Προεδρία του σωματείου μας καταφέραμε να φτάσουμε τον κλάδο των μηχανοδηγών  στην θέση που του αξίζει στο σιδηρόδρομο. 

Η επιτυχία αυτή αποτυπώνεται και στην τελευταία συλλογική σύμβαση που υπογράψαμε με την ΤΡΑΙΝΟΣΕ, καθώς και σε άλλες  μικρές και μεγάλες νίκες που πετύχαμε αυτά τα χρόνια.

 Πιστεύω να έβαλα και εγώ ένα μικρό λιθαράκι σε αυτά που πετύχαμε όλοι μαζί! 

Ειδικά για την Πάτρα πάλεψα με όλες μου τις δυνάμεις, μαζί με τον Πρόεδρό μας, για να αποκαταστήσουμε μέσα σε αντίξοες συνθήκες την έδρα μας και θέλω να τον ευχαριστήσω γιατί πάντα ήταν και θα είναι στο πλευρό μας!

Τέλος θα ήθελα να σας ευχαριστήσω και πάλι γιατί μέσα από αυτή την διαδρομή γνώρισα αξιόλογους συναδέλφους από όλες τις έδρες , έκανα φίλους και πέρασα πολύ καλές στιγμές έχοντας αναμνήσεις που θα θυμάμαι για πάντα.

Σας εύχομαι να είστε όλοι καλά στην υγεία σας και δυνατοί για να συνεχίσετε το έργο σας!

Καλές γιορτές, με υγεία και ευτυχία σε όλους!     


                                                                       Σας ευχαριστώ,

                                                              Αντώνης Παρασκευόπουλος 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου