Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Σάββατο 12 Δεκεμβρίου 2020

Προστατευτικές μάσκες για όλους τους μηχανοδηγούς απο την Π.Ε.Π.Ε. (Σωματείο Μηχανοδηγών)

 Όπως πληροφορηθήκαμε το Σωματείο μας θα προχωρήσει στην χορήγηση προστατευτικών μασκών σε όλα τα μέλη του τις επόμενες ημέρες. Πρόκειται για μια ενέργεια που ενισχύει την προσπάθεια για τον περιορισμό της διασποράς του COVID-2019. Παράλληλα το Σωματείο των μηχανοδηγών θα εξετάσει και
άλλες ενέργειες στην συνεδρίαση του ΣτΑ την προσεχή Τρίτη. προκειμένου να συνδράμει - στα πλαίσια της αλληλεγγύης-  την προσπάθεια ενίσχυσης των  ευπαθών κοινωνικών ομάδων που πλήττονται καίρια αυτές τις μέρες.

Πανελλήνια Ένωση Προσωπικού Έλξης, 55 χρόνια αγώνα  και δράσης πάντα σε θετική κατεύθυνση για τον σιδηρόδρομο και τους σιδηροδρομικούς.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου