Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 17 Δεκεμβρίου 2020

ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ : Επιστολή για το Δώρο Χριστουγέννων και μετεγκατάσταση στο νέο κτίριο

Επιστολές της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ 
 Πληροφορηθήκαμε από μέλη του σωματείου μας ότι το Δώρο Χριστουγέννων που έλαβαν ήταν μειωμένο σε σχέση με όλα τα προηγούμενα έτη. Οι συνάδελφοι διαπίστωσαν ότι κατά τον υπολογισμό του Δώρου Χριστουγέννων δεν είχαν ληφθεί υπόψη τα ποσά που λαμβάνουν για την απασχόλησή τους σε ημέρες αναπαύσεων.

Παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τον τρόπο υπολογισμού του Δώρου Χριστουγέννων, ιδίως ως προς τον συνυπολογισμό των ποσών που λαμβάνουν οι εργαζόμενοι για την απασχόλησή τους σε ημέρες ανάπαυσης και ρεπό (αμοιβή και προσαύξηση) και να μας πληροφορήσετε εάν υπήρξε οποιαδήποτε μεταβολή του σε σχέση με τα προηγούμενα έτη.

Επιστολή  για μετεγκατάσταση στο νέο κτίριο 

Κατόπιν της εντελώς πρόσφατης μετεγκατάστασής μας στο νέο κτίριο της εταιρίας παρακαλούμε να μας ενημερώσετε για τα μέτρα που έχετε λάβει για την ασφάλεια και την υγεία των εργαζομένων, ιδίως αναφορικά με την πρόληψη και προστασία από τον ιό COVID-19.


Παρακαλούμε επίσης να μας χορηγήσετε αντίγραφο της γραπτής εκτίμησης επαγγελματικού κινδύνου αναφορικά με τις εγκαταστάσεις του νέου κτιρίου, η οποία θα πρέπει να περιλαμβάνει και τα ζητήματα των κινδύνων και των μέτρων πρόληψης από τον COVID-19.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου