Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020

Παρατείνεται έως τα τέλη του 2021 η αναστολή πληρωμών του ΟΣΕ έναντι του δημοσίου

 Την παράταση αναστολής πληρωμών, συμψηφισμού και διαδικασιών είσπραξης χρεών του ΟΣΕ έναντι του Δημοσίου, που προέρχονται από καταπτώσεις εγγυήσεων δανείων, προβλέπει το άρθρο 115 του νομοσχεδίου του υπουργείου Υγείας για την αντιμετώπιση του Covid 19.


Συγκεκριμένα, το άρθρο αναφέρει ότι παρατείνεται μέχρι τις 31/12/2021, το χρονικό διάστημα αναστολής των πληρωμών, του συμψηφισμού και της διαδικασίας είσπραξης χρεών του ΟΣΕ έναντι του Δημοσίου, βεβαιωμένων ή μη, που προέρχονται από καταπτώσεις εγγυήσεων δανείων.


Σύμφωνα με τα ισχύοντα, για το διάστημα της αναστολής αίρονται αυτοδικαίως τυχόν επιβληθείσες από το δημόσιο, σε βάρος της κινητής ή ακίνητης περιουσίας του ΟΣΕ ή εις χείρας τρίτων, κατασχέσεις που αφορούν τις ως άνω οφειλές.

www.metaforespress.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου