Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2020

Δεκάδες ενστάσεις στο ΑΣΕΠ για τον διαγωνισμό στον ΟΣΕ (Φύλακες Ισόπεδων διαβάσεων).

 

Πρωτόκολλα που χάθηκαν, μόρια που δεν προσμετρήθηκαν, συμμετοχές που δεν υπάρχουν καν στον πίνακα κατάταξης, δικηγορικά γραφεία που έχουν αναλάβει την υπόθεση συναδέλφων που ήδη δουλεύουν σε διαβάσεις. Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών έχει ενημερωθεί 
απο το στέκι της έλξης για την καταγγελία συναδέλφων και ΣΙΩΠΑ αποδεικνύοντας ότι αποτελεί ένα όργανο που δεν αντιπροσωπεύει πλέον τα συμφέροντα των εργαζόμενων στον σιδηρόδρομο.

Η Π.Ο.Σ. έχει λάβει γνώση για ΕΠΩΝΥΜΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ δεν έχει μπεί καν στον κόπο να ασχοληθεί με αυτές.

Εμείς προτείνουμε στους συναδέλφους να αναζητήσουν το Προεδρείο της Π.Ο.Σ. και να θέσουν τα ζητήματα εκεί.

Αντιλαμβανόμαστε την δυσκολία που έχει η Π.Ο.Σ. να κάνει τα αυτονόητα, όταν οι συνδικαλιστές της  στον ΟΣΕ έχουν πλέον καταλάβει θέσεις ευθύνης και μάλιστα με ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ όπως καταγγέλουν πλέον δημόσια και Σωματεία.

Αν δεν μπορούν ας παραιτηθούν και ας μείνουν Προιστάμενοι !

Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου