Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2020

Δραματική μείωση του αριθμού των τεστ από την κυβέρνηση - Κλειστά σχολεία μέχρι τις 7 Γενάρη (τουλάχιστο).


«Με μόλις 6.105 μοριακά τεστ, τα 1.251 επιβεβαιωμένα κρούσματα δεν δείχνουν υποχώρηση της πανδημίας αλλά αντίθετα επικίνδυνη αύξηση της θετικότητας στους πολίτες» τονίζει

η Αξιωματική Αντιπολίτευση (ΣΥΡΙΖΑ).

Την ίδια ώρα παράταση του Lock down ανακοίνωσε ο Κυβερνητικός εκπρόσωπος μέχρι τις 7 Ιανουαρίου για σχολεία και εστίαση, ενώ συνεχίζεται και η απαγόρευση των μετακινήσεων απο Νομό σε Νομό και τις μέρες των Χριστουγέννων. 

Το inews αναφέρει ότι το τελευταίο διάστημα,  πληθαίνουν οι φωνές των επιδημιολόγων που υποστηρίζουν πως το σύστημα επιτήρησης του ιού «πάσχει», στο συγκεκριμένο σημείο, καθώς καμία δικαιολογία δεν επιτρέπει, αυτή τη στιγμή, τη «χαλάρωση» των τεστ.

Αντίθετα, οι επιστήμονες επισημαίνουν πως τα τεστ έχουν κεντρικό ρόλο στον έλεγχο της υγειονομικής κρίσης, ειδικά ενόψει διαδικασιών για το σταδιακό, έστω, άνοιγμα διαφόρων κοινωνικοοικονομικών δραστηριοτήτων.

Τέλος, έχουμε 89 ακόμα καταγεγραμμένους θανάτους και 3092 θανάτους συνολικά στη χώρα. 1237 (40.0%) γυναίκες και οι υπόλοιποι άνδρες. Η διάμεση ηλικία των θανόντων συμπολιτών μας ήταν τα 79 έτη και το 96.2% είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα ή/και ηλικία 70 ετών και άνω.

ΤΗΡΟΥΜΕ ΑΥΣΤΗΡΑ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΕΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου