Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Πέμπτη 3 Δεκεμβρίου 2020

«Ό,τι καταφέρουμε μόνοι μας Ελένη, μας έχουν εγκαταλείψει…»

Φωνή αγωνίας, με ανάρτησή της στα κοινωνικά δίκτυα, από την πρόεδρο του Σωματείου Εργαζομένων στο Νοσοκομείο Παπανικολάου, Ελένη Σιώτου, με αφορμή την προσπάθεια των ΜΜΕ να υποβαθμίσουν τα τεράστια προβλήματα των νοσοκομείων της Β. Ελλάδας, με στόχο την συγκάλυψη των κυβερνητικών ευθυνών.

Είναι χαρακτηριστική η φράση με την οποία τελειώνει η σχετική ανάρτηση: «Η αγανάκτησή μου έχει χτυπήσει κόκκινο. Ειλικρινά δυσκολεύομαι να διαχειριστώ τον θυμό μου…..και σκέφτομαι τον συνάδελφο γιατρό που σήμερα το πρωί μου είπε: Ό,τι καταφέρουμε μόνοι μας Ελένη, μας έχουν εγκαταλείψει…»

www.ergasianet.gr 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου