Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Το στέκι στο πλευρό των συναδέλφων στις ισόπεδες διαβάσεις. Συνάντηση τους με την ΠΟΣ

Μετά απο επιμονή του blog μας, που στηρίζει τους εργαζόμενους στις διαβάσεις, η Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών επικοινώνησε ΣΗΜΕΡΑ μαζί τους και θα πραγματοποιηθεί συνάντηση με αντιπροσωπεία τους για να τους εκθέσει τις ενστάσεις τους για τα αποτελέσματα του διαγωνισμού που δημοσιεύτηκαν πρόσφατα.

Το email που ήρθε στο στέκι πριν απο λίγο. 


Θεωρούμε ότι η Π.Ο.Σ. οφείλει να ακούσει τους εργαζόμενους και να παρέμβει για το δίκαιο και περιμένουμε τα αποτελέσματα της συνάντησης μαζί τους. 

Οι συνάδελφοι έχουν προσφέρει σημαντικά εδώ και χρόνια και αυτή η προσφορά τους πρέπει να αναγνωριστεί έμπρακτα. 


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


ΥΓ Οι γραφικοί που λέγανε ότι η συνάντηση έχει κανονιστεί εδώ και 1 βδομάδα ξεπέρασαν σήμερα τα όρια της συκοφαντίας. Απλά δημοσιεύουμε το mail που λάβαμε. Οι συνάδελφοι στις διαβάσεις ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ καλά την προσπάθεια που κάνουμε για να αναδειχθεί το θέμα με τις καταγγελίες που υπάρχουν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου