Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

Π.Ε.Σ.ΟΣΕ : Κρεσέντο αδιαφορίας, αδιαφανείς διαδικασίες και κακοδιαχείριση του προσωπικού

 Καταγγελία απο το Σωματείο των Σταθμαρχών ΟΣΕ

Συνάδελφοι 

Κρεσέντο αδιαφάνειας από τα στελέχη της Δ. Κυκλοφορίας που μετά τις συνεχείς προφορικές  μας παρεμβάσεις τόσο στον Διευθυντή

Κυκλοφορίας , όσο και στον αναπληρωτή Διευθύνοντα σύμβουλο, αυτό συνεχίζει, καθώς η διοίκηση  του οργανισμού με την αφωνία της στηρίζει τις ανήθικες ενέργειες των <<κομματικών φίλων>>, συνδικαλιστών που η ίδια τοποθέτησε με αδιαφανείς επίσης ενέργειες σε θέσεις ευθύνης.

 Στην περιοχή της Λαμίας, της Λάρισας και της Θεσσαλονίκης   υπάρχει εδώ και καιρό τρομερή κακοδιαχείριση και ανισοκατανομή του προσωπικού με αποτέλεσμα , το βόλεμα ημετέρων, να δημιουργεί  τεράστιες οικονομικές ανισότητες μεταξύ των συναδέλφων.

 Χαρακτηριστικό το παράδειγμα  συναδέλφου από τον Βόλο που έχει τεθεί <<καθεστώς αργίας>> πλέον των 40 ημερών, καταστρατηγώντας οι υπεύθυνοι κάθε άρθρο του εσωτερικού κανονισμού, την ώρα που οι ημέτεροι καταγράφουν τρομερά νούμερα σε δευτερεύουσες που θα ζήλευε και ο κύριος Πατέρας!!!

Κύριοι της διοίκησης οι πρακτικές που χρησιμοποιούν τα στελέχη σας  θυμίζουν πρακτικές που η Δημοκρατία μας έχει απορρίψει  - έχει κλείσει στο χρονοντούλαπο της ιστορίας. 

Είναι ενέργειες απεχθείς που μόνο κακό κάνουν στην εταιρία και στην λογική της ΟΡΘΗΣ ΗΘΙΚΗΣ –ΙΣΟΝΟΜΗΣ-ΙΣΟΔΙΚΑΙΑΣ συμπεριφοράς που πρέπει αυτή να έχει απέναντι στο προσωπικό.

ΣΑΣ ΕΚΘΕΤΟΥΝ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΟΥΣ.

ΟΙ ΣΤΑΘΜΑΡΧΕΣ ΞΕΡΟΥΝ ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝΤΑΙ ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΝΤΑΙ.


Ο Πρόεδρος                Ο Γ.Γραμματέας 

Α. Μπούρας                 Γ. Γρίβας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου