Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2020

Επιβεβαιώνει το στέκι ο Γρηγόρης Αλεξανδρής. Η σπέκουλα για δήθεν ρήξεις, να σταματήσει τώρα, υπόλογοι όσοι χρησιμοποιούν τις 10 υπογραφές για δικό τους όφελος


 Με επιστολή που έλαβε το στέκι της έλξης απο τον συνάδελφο μηχανοδηγό ΜΑΙ Γρηγόρη Αλεξανδρή, ξεκαθαρίζει το τοπίο για την θέση του. Καταρχήν ο συνάδελφος αναφέρει πως το κείμενο που εστάλη στην ΤΡΑΙΝΟΣΕ και το Σωματείο μας και περιείχε
πλαστογραφημένη υπογραφή άλλου συναδέλφου, το υπέγραψε στις 19 Δεκεμβρίου (και όχι στις 15/12 που για λόγους σκοπιμότητας φαίνεται στο χαρτί που διακινεί η Π.Ο.Σ.).

Ο συνάδελφος στην συνέχεια αναφέρεται σε αυτούς που χρησιμοποιούν τις υπογραφές για δικό τους όφελος (άρα στην Π.Ο.Σ. που τις διακινεί και σε όσους τις χρησιμοποίησαν για μικροσυνδικαλιστικούς λόγους για να παρουσιάσουν "δυσαρέσκεια"γράφοντας επί λέξη Λόγω του ότι  απηύδησα από την σπέκουλα με την οποία  ο καθένας χρησιμοποεί τις υπογραφές  μας  και προσπαθεί να τις διακινεί προς όφελος του ,διατυμπανίζοντας ρήξεις κλπ θα ήθελα να σταματήσει η σπέκουλα εδώ.

Υπενθυμίζουμε ότι συνδικαλιστής - εκπρόσωπος Κυβερνητικής παράταξης στην Π.Ο.Σ. το μεσημέρι με πρόσχημα τις υπογραφές των 10 συναδέλφων , υπονόησε ότι ...υπάρχει ρήξη σε παράταξη του χώρου των μηχανοδηγών. Μάλλον ονειρεύεται φαντάσματα!

Ο Γρηγόρης Αλεξανδρής τον διαψεύδει ενώ στην επιστολή του αναφέρει : 

Στις 19-12-2020 έβαλα την υπογραφή μου σε μία επιστολή που αφορούσε συγκεκριμένο θέμα.

Μηχανοδηγούς που θα απασχοληθούν  σε θέσεις ευθύνης στο τμήμα κυκλοφορίας της Καρόλου ή οπουδήποτε αλλού  και οι οποίοι έχουν το 1/3 (και ίσως και λιγότερο)  από τα δικά μου  χρόνια υπηρεσίας.

Επειδή  για  μία από αυτές τις θέσεις είχα κάνει και εγώ αίτηση,  με την επιστολή της 19-12 συμπορεύτηκα  συνειδητά μαζί με άλλους συναδέλφους μηχανοδηγούς (με πολλά χρόνια υπηρεσίας ) και «δεν το παίρνω πίσω»

Λόγω του ότι  απηύδησα από την σπέκουλα με την οποία  ο καθένας χρησιμοποεί τις υπογραφές  μας  και προσπαθεί να τις διακινεί προς όφελος του ,διατυμπανίζοντας ρήξεις κλπ θα ήθελα να σταματήσει η σπέκουλα εδώ.

Θα ήθελα όμως να τονίσω ότι για τους παλιούς μηχανοδηγούς οι θέσεις ευθύνης  έχουν σημαντικό βιολογικό αντίκτυπο καθώς υπάρχουν βιολογικά όρια αντοχής και καταπόνησης.

Πάνω από όλα όμως θέλω να δηλώσω ότι αν είναι να αιτηθώ μια θέση ευθύνης για την οποία πιστεύω ότι έχω δικαίωμα να  πάρω μετά από τόσα χρόνια υπηρεσίας και να πρέπει να κινηθώ με βάση αυτά που βλέπω καλύτερα να φύγω με ψηλά το κεφάλι όπως έφυγε ο αγαπημένος συνάδελφος μου Κλεπετούνας Παναγιώτης.

Λίγο σεβασμό παρακαλώ σε ανθρώπους που υπηρέτησαν τον σιδηρόδρομο 40 χρόνια και πέρασαν  τον εργασιακό τους βίο κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες .

Ευχαριστώ 

Με τιμή.

Αλεξανδρής  Γρηγόρης

Μηχανοδηγός  ΜΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου