Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

H πλαστογραφία είναι ποινικό αδίκημα και τώρα όλοι ....τρέχουν. Οι αποδείξεις απο το στέκι της έλξης


 Ορθώς ο συνάδελφος Πλατσάκης αναφέρει ότι υπέγραψε ως ...Μπλατσάκης γιατί τα ερωτηματικά για όσους διακίνησαν προς το Σωματείο των μηχανοδηγών και την Διοίκηση της ΤΡΑΙΝΟΣΕ
πλαστογραφημένη υπογραφή εργαζόμενου, πληθαίνουν.

Η πλαστογραφία είναι ποινικό αδίκημα και τιμωρείται απο τον Νομοθέτη.

Εμείς δημοσιεύουμε τώρα τα 2 κείμενα.

Εφόσον θέλουν κάποιοι να θίξουν την αξιοπιστία μας, εμείς τους απαντάμε με τα στοιχεία μιας υπόθεσης που έχει σοβαρότατη έκταση και αποδεικνύει το πως ακριβώς λειτουργούν τα παράκεντρα εξουσίας. 

Στο πρώτο  έχουμε την υπογραφή του συναδέλφου που πλαστογραφήθηκε απο αυτούς που διακίνησαν το έγγραφο και στο δεύτερο αυτή έχει καλυφθεί απο τα ίδια πρόσωπα με blanco.

Όσες δηλώσεις μετάνοιας και να γίνουν, οι εμπνευστές αυτών των πρακτικών έχουν   καταδικαστεί   στην συνείδηση όλων των μηχανοδηγών. (τα 2 κείμενα έχουν σταλεί στα προσωπικά mail όλων απο την ΠΕΠΕ).

Παραθέτουμε τα 2 κείμενα. 

  • Το κείμενο που εστάλη αρχικά στο Σωματείο των μηχανοδηγών  και έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή συναδέλφου μας. Για ευνόητους λόγους έχουμε σβήσει το όνομα του συναδέλφου μας και έχουμε αφήσει να διακρίνεται καθαρά  η υπογραφή που έχει μπεί δίπλα στο όνομα του.


  • Το κείμενο που εστάλη κατόπιν της αποκάλυψης ότι έχει πλαστογραφηθεί η υπογραφή.


Η πλαστογραφία είναι ποινικό αδίκημα. 
Αυτό είναι το μήνυμα που στέλνει το στέκι της έλξης σε όσους νομίζουν ότι μπορούν να αμφισβητήσουν την αξιοπιστία των γραφόμενων μας. 




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου