Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2020

Νέα (3η ) επιστολή του Γρηγόρη Αλεξανδρή

Σε 3η επιστολή του τις τελευταίες 36 ώρες,  ο συνάδελφος Αλεξανδρής θεωρεί 

απαράδεκτα τα όσα συνέβησαν με την πλαστογράφηση υπογραφής συναδέλφου. Δημοσιεύουμε το πρωτότυπο κείμενο που μας στέλνει χειρόγραφα ο συνάδελφος για να μην υπάρξει καμία αμφιβολία για το κείμενο που το συνοδεύει. 

Δυστυχώς και αυτή η επιστολή γίνεται αντικείμενο μικροπολιτικής εκμετάλλευσης, ιδιαίτερα όταν ξεκάθαρα αναφέρει πως είναι απαράδεκτο σήμερα να μιλάμε για πλαστογραφίες. 

Αλλά το γεγονός της πλαστογράφησης είναι υπαρκτό όπως και  η χρησιμοποίηση των υπογραφών για μικροκομματικούς λόγους επίσης. 

Το στέκι θα δημοσιεύσει αύριο και την απάντηση του Σωματείου στους 9 συναδέλφους (δεν υπάρχει 10ος με το επώνυμο που φαίνεται στο κείμενο που διακινήθηκε απο την Π.Ο.Σ.) , την οποία έχουν λάβει όλοι οι μηχανοδηγοί στα προσωπικά τους email και έχουν καταλάβει πολύ καλά τι συμβαίνει.

Κλείνοντας, οφείλουμε να ξεκαθαρίσουμε τα εξής. Εμείς ως χώρος ενημέρωσης, δημοσιεύουμε όλες τις απόψεις. Το πως διαβάζετε μια επιστολή, ιδιαίτερα όταν αυτή είναι διευκρινιστική και προσπαθεί να ισορροπήσει καταστάσεις που είναι εκ διαμέτρου αντίθετες, είναι πρόδηλα υποκειμενικό. 

Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι σε 36 ώρες, έχει εμπλακεί η Π.Ο.Σ., έχουν σταλεί 2 διευκρινιστικές επιστολές και ο καθένας διαβάζει όπως θέλει τα πράγματα.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι η κατάσταση αυτή, μετά τα απαράδεκτα γεγονότα με την πλαστογραφία, θίγει όχι μόνο την αξιοπρέπεια των παλαιών μηχανοδηγών αλλά προσβάλει όλους μας, που ζούμε καταστάσεις που είχαμε χρόνια να δούμε τώρα, με ευθύνη όσων οργάνωσαν αυτήν την -αποτυχημένη σε όλα της- πρωτοβουλία. 

Την ώρα που έχουμε σοβαρά ζητήματα, ασχολούμαστε με καταστάσεις που προκαλούν γέλιο σε κάθε σιδηροδρομικό,  επειδή κάποια παράκεντρα εξουσίας στον σιδηρόδρομο ψάχνουν λόγο ύπαρξης εδώ και 17 μήνες.  

Θα έρθει ώρα όμως αυτά να συζητηθούν εντός των τειχών.  

Στον Γρηγόρη Αλεξανδρή ευχόμαστε να μην χρειαστεί να στείλει και 4η διευκρινιστική επιστολή μετά την σημερινή μας ανάρτηση. Εμείς και πάλι θα την δημοσιεύσουμε αν χρειαστεί.


Αναφέρει ο Γρηγόρης Αλεξανδρής  στην 3η επιστολή του (1 με υπογραφές, 2 διευκρινιστικές) :  

Η επιστολή δίνει μια απάντηση σε αυτούς που θιγούν το ήθος και την αξιοπρέπεια των παλαιών μηχανοδηγών .

Για αυτό και εστάλη .

Επίσης εστάλη  αυτούσια σε όλα τα μπλοκ .

Είναι απαράδεκτο να μιλάμε για πλαστογραφία , επιβεβαιώσεις και ρήξεις .

Συνιστώ αξιοπρέπεια, ήθος και αυτοκριτική σε όλους .

Η συγκατάθεση μου  εδόθη την συγκεκριμένη ημερομηνία, η λέξη ΑΡΑ δεν υποδηλώνει κάτι .

Μην ξεχάσουμε τα γεγονότα τα οποία μας έφτασαν εδώ και καλό ειναι να μην επαναληφθούν .


Αλεξανδρής Γρηγόρης 


Μηχανοδηγός ΜΑΙ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου