Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021

Χωρίς ...κλειδούχο το Μ.Θ. το απόγευμα!

Ορατά τα αποτελέσματα της εγκατάλειψης στον σιδηρόδρομο,  20 μήνες τώρα. Η τεράστια έλλειψη προσωπικού σε παραγωγικούς κλάδους στον ΟΣΕ γίνεται καθημερινά όλο και πιο διακριτή απο όσους εργάζονται στην κυκλοφορία. Ενδεικτικό της έλλειψης είναι ότι εδώ και 4 μέρες δεν υπάρχει προσωπικό ελιγμών στην

απογευματινή βάρδια του μηχανοστασίου Θεσσαλονίκης. 

Αποτέλεσμα: 

Εργασίες να μένουν ανεκτέλεστες και να μετατίθενται στην επόμενη μέρα ενώ και εμείς οι μηχανοδηγοί απορούμε με την εγκατάλειψη που βλέπουμε.

Εμείς απλά επισημαίνουμε το γεγονός, το οποίο θα έπρεπε να είχαν αναδείξει οι συνάδελφοι της Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών.

Γεγονός είναι όμως ότι ενώ σε ΣΤΑ.ΣΥ και ΟΣΥ γίνανε προσλήψεις με την μορφή του κατεπείγοντος, στον ΟΣΕ δεν υπήρξε καμία τέτοια προσπάθεια ή πρόνοια.

Προφανώς στην Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών, ασχολούνται με άλλα πιο σοβαρά ζητήματα αυτήν την περίοδο.

Ελπίζουμε να μην είναι πλέον αργά για τον ΟΣΕ και τον Δημόσιο χαρακτήρα του.


Το στέκι της έλξης - Το blog των μηχανοδηγών 


Y.Γ. θέλουμε και επενδύσεις.....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου