Λέμε ξεκάθαρα ότι....

Οι συνταξιούχοι να απολαμβάνουν την σύνταξη τους και τους κόπους μιας ζωής και οι άνεργοι να βρίσκουν δουλειά.ΟΧΙ στην πρόσληψη συνταξιούχων στον σιδηρόδρομο σε οποιοδήποτε τομέα,δημόσιο ή ιδιωτικό.ΝΑΙ στις προσλήψεις,ΝΑΙ σε επαγγελματίες σιδηροδρομικούς με συγκροτημένα εργασιακά δικαιώματα.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ την αντίθεση μας σε οποιαδήποτε σχέδια προσλήψεων συνταξιούχων.Δηλώνουμε ΞΕΚΑΘΑΡΑ ότι όσοι στηρίζουν αυτές τις επιλογές θα μας βρουν ΑΠΕΝΑΝΤΙ!
Καλούμε τους συνταξιούχους συναδέλφους να σεβαστούν την ΙΣΤΟΡΙΑ και το παρελθόν τους .

Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2021

Προτάσεις της Π.Ε.Π. ΤΡΑΙΝΟΣΕ για τον κορονοιό (COVID-19)

Επιστολή της ΠΕΠ-ΤΡΑΙΝΟΣΕ στην Διοίκηση για μέτρα προστασίας

Σε συνέχεια των μέτρων, τα οποία έχει ήδη λάβει η εταιρεία, καθώς και αυτών που έχουμε προτείνει σε προηγούμενα έγγραφά μας, με στόχο την προστασία

του προσωπικού της εταιρείας και του επιβατικού κοινού, παρακαλούμε όπως μεριμνήσετε για τα ακόλουθα:


Ø  Χορήγηση μάσκας προστασίας, η οποία προβλέπεται για εργαζόμενους στα Μέσα Μαζικής Μεταφοράς (FILER MASK RESPIRATOR / FFP2NR). Τρεις μάσκες για κάθε συνάδελφο επί των  αμαξοστοιχιών, των οδηγών λεωφορείων και των εκδοτών εισιτηρίων, λαμβάνοντας υπόψη ότι εκτίθενται περισσότερο, λόγω της άμεσης επαφής με το επιβατικό κοινό. 


Ø  Τεστ αναγνώρισης του κορονοϊού σε όλους τους εργαζόμενους, τα έξοδα των οποίων θα καλύπτονται από την εταιρεία.


Αντιλαμβανόμαστε όλοι μας την επικινδυνότητα των καιρών και οι απόψεις μας στηρίζονται στην αγωνία του προσωπικού για την ασφάλεια του και την καλύτερη απόδοση των μέτρων προστασίας.


Ο Πρόεδρος                                         Ο Γραμματέας


Ζαβογιάννης Βασίλης                       Παπαδόπουλος Σωτήρης


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου